Lehetek-e terhes? A barátommal óvszerrel védekeztünk, aztán levette és a hasamra élvezett utána láttam hogy a combomhoz ment egy pici. A menzeszem aznap mult el. Ma vagy holnap kéne megjönnie de nagyon izgulok. Légyszives minnél többen irjatok.
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 15:04
1/12 anonim válasza:
Ha nem ment be, akkor ne izgulj, tanulj!
2/12 A kérdező kommentje:
hát pont emiatt izgulok,mert nem tudom h bement-e:S
De az nem számit ienkor h még egy nagyon kicsit megvolt?
2009. febr. 22. 15:11
3/12 anonim válasza:
elvileg a mensi legvége már nem védett, szóval bizonytalan időszaknak nevezi a szakirodalom, vagyis relatív könnyen teherbe lehet ekkor esni (a mensi és a peteérés között gyakrabban, mint peteérés után), de nagyon kicsi az esélye, csinál egy tesztet, ha nagyonizgulsz, már elvileg napközben is kell mutatnia, ha történt valami. drukkolok, hogy ne legyen semmi!
4/12 A kérdező kommentje:
hát én is, mert ha nem jön meg jövőhétig az nagy baj :S
akkor már csinálok egy tesztet, 16éves vagyok. És ienkor már sehogy nem lehet megakadályozni,szülő beleegyezése nélkül? de én azt hallottam h menzi előtt és után 2 nappal nem lehetek terhes.
2009. febr. 22. 15:33
5/12 anonim válasza:
utolsó vagyok: miért nem azelőtt kérdezel, hogy csinálsz valamit! egyet jegyezz meg BÁRMIKOR teherbe lehet esni, még mensi alatt is, itt %-os esélyekről beszélünk, hogy mikor jobba , mikor rosszabbak a feltételek, "védett időszak" nincs, és ha nem védekezel, akkor minden hónapban itt fogsz kikötni. én azt javaslom tesztelj és beszélj anyukáddal, hátha tud segíteni a fogamzásgátlásban, persze kellemetlen, lehet, hogy összeszid, de jobb lesz neked is, vagy ha ez nem működik, mert nem olyan a viszony, akkor ha megúszod ezt az esetet, akkor maradj szigorúan a guminál, és használjátok fegyelmezetten, mert ennek a "használom is meg nem is" megoldásnak nincs sok értelme, és még csak nem is élvezitek a szexet!
6/12 A kérdező kommentje:
és ha ez egy hónapja történt, akkor ha most nem jön meg ebben a pár napban, akkor ha veszek tesztet akkor az kimutatja már? mennyibe kerül egy teszt?
2009. febr. 22. 15:55
7/12 anonim válasza:
kimutatja már, pár száztól ezer felettig volt, amikor legutóbb én vettem. utolsó voltam!
8/12 A kérdező kommentje:
uh hát nagyon remélem hogy nem lesz semmi:S köszönöm a válaszokat
2009. febr. 22. 16:02
9/12 A kérdező kommentje:
és még akinek van véleménye mindenképp irjon:)
2009. febr. 22. 16:03
10/12 anonim válasza:
Nem értem a mai fiatalokat... Ha 16 évesen eléggé felnőttnek érzitek magatokat, hogy szeretkezzetek, akkor illene kicsit jobban tájékozódnotok, vagy biológia órán jobban odafigyelnetek, hogy hogyan is működik a testetek.
No comment.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!