Ha 3 nap múlva (nem) kéne megjönnie, és holnap (2 nappal előtte) csinálok tesztet kimutatja ha terhes vagyok?
Második gyermeket szeretnénk és tettünk is érte: másnaponta szeretkeztünk, majd gyertyába álltam, vannak jelek a sikerhez, csak nem tudom, van e köztetek olyan, akinek második babónál hamarabb kimutatta a teszt, hogy baba van, minthogy NEMvárta a mensit :D
Előre is köszi
Szia!
A teszt pozitív visszajelzésénél tök mindegy hanyadik gyermekedet várod.Van akinek a babát kimutatja előbb,van akinek kell több mint egy hét is.Attól fögg,hogy mikor ágyazódott be a baba és a szervezeted mennyi HcGt gyártott.
Szia, én ezt a kommentet egy másik kérdésben olvastam, csak leírnám neked is ide, hogy értsd miért gondoltam így:
A HCG-t (humán gonatropin hormont) a női szervezet kezdi termelni, amikor létrejön a beágyazódás. A mentstruáció általában csak 2 héttel ezután marad ki, ám a mai modern terhességi tesztek már kis mennyiségű HCG-t is ki tudnak mutatni a reggeli vizeletben, még a 2 héten belül is.
3 napos transzfer esetén már a 9. napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:
HCG szintek:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
Ha több babád van, ezek az értékek sokkal magasabbak általában.
Miután orvosod is megerõsített abban, hogy babát vársz, add át magad az örömnek, és élvezd a terhességedet.
Szia, bár mondjuk igazad lehet, erre nem is gondoltam.
Szerinted várjak akkor, hogy tuti legyen?
Ha a nem várt menzesz napján csinálom már kimutatja szerinted?
Én csak a saját tapasztalatomat tudom veled megosztani ez ügyben... 4 hónappal ezelőtt nekem se jött meg időben, szúrkált a hasam alja, feszült a mellem, szóval volt néhány tünetem, csináltam tesztet, pozitív lett. Baromi boldog voltam, aztán 2 nap múlva mégis megjött. Ezt nevezik korai vetélésnek.
Szóval szerintem a csalódások elkerülése végett azért várj egy pár napot...
Bár nem tudom, hogy legközelebb én vajon kibírom-e :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!