Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 3 nap múlva (nem) kéne...

Ha 3 nap múlva (nem) kéne megjönnie, és holnap (2 nappal előtte) csinálok tesztet kimutatja ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Második gyermeket szeretnénk és tettünk is érte: másnaponta szeretkeztünk, majd gyertyába álltam, vannak jelek a sikerhez, csak nem tudom, van e köztetek olyan, akinek második babónál hamarabb kimutatta a teszt, hogy baba van, minthogy NEMvárta a mensit :D

Előre is köszi

2008. febr. 6. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A teszt pozitív visszajelzésénél tök mindegy hanyadik gyermekedet várod.Van akinek a babát kimutatja előbb,van akinek kell több mint egy hét is.Attól fögg,hogy mikor ágyazódott be a baba és a szervezeted mennyi HcGt gyártott.

2008. febr. 6. 08:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia, én ezt a kommentet egy másik kérdésben olvastam, csak leírnám neked is ide, hogy értsd miért gondoltam így:

A HCG-t (humán gonatropin hormont) a női szervezet kezdi termelni, amikor létrejön a beágyazódás. A mentstruáció általában csak 2 héttel ezután marad ki, ám a mai modern terhességi tesztek már kis mennyiségű HCG-t is ki tudnak mutatni a reggeli vizeletben, még a 2 héten belül is.

3 napos transzfer esetén már a 9. napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119

10.nap min. 17- max. 147

11.nap min. 33- max. 220

12.nap min. 33- max. 429

13.nap min. 70- max. 750

14.nap min. 111- max. 1690

Ha több babád van, ezek az értékek sokkal magasabbak általában.

Miután orvosod is megerõsített abban, hogy babát vársz, add át magad az örömnek, és élvezd a terhességedet.

2008. febr. 6. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a fenti leírás többes terhességre vonatkozik, tehát ha ikreid vannak. Nekem legalábbis így logikus, hiszen egyszerre ketten vagy többen több HCG-t termelnek a szervezetetben.
2008. febr. 6. 10:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia, bár mondjuk igazad lehet, erre nem is gondoltam.

Szerinted várjak akkor, hogy tuti legyen?

Ha a nem várt menzesz napján csinálom már kimutatja szerinted?

2008. febr. 6. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csak a saját tapasztalatomat tudom veled megosztani ez ügyben... 4 hónappal ezelőtt nekem se jött meg időben, szúrkált a hasam alja, feszült a mellem, szóval volt néhány tünetem, csináltam tesztet, pozitív lett. Baromi boldog voltam, aztán 2 nap múlva mégis megjött. Ezt nevezik korai vetélésnek.

Szóval szerintem a csalódások elkerülése végett azért várj egy pár napot...

Bár nem tudom, hogy legközelebb én vajon kibírom-e :)))

2008. febr. 6. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
Szia!Én vagyok az egyik "csúnya" csaj az oldalról,mert én mindig azt írom amit nem akarnak hallani.DE csatlakozom az előttem szólóhoz,szerintem ne siess,ráérsz.Ne legyetek ennyire türelmetlenek,az a baba ha meg akar maradni,megfog,arról nem beszélve,hogy mit kezdesz egy teszttel?Szorongatod?A dokid 6.-7.hétnél hamarabb úgysem áll veled szóba,pont a korai vetélés miatt,ezeket nem kell kaparni,és csak annyit érzel,hogy 4-5 nap késés után megjön hirtelen,ha meg közben pozitívat tesztelsz,akkor meg esz a rozsda.Én mind a két alkalommal egy hetet vártam legalább,sőt,az ikreknél megjött a mensim,és rá két hétre teszteltem,ami pozitív lett.2 éve próbálkozunk,és ezalatt rengeteg pénzt elkölthettem volna tesztre,de mindig kivártam,amíg lett valami erősebb jel,vagy megjött,vagy erősödtek a tünetek.Megtehettem volna,hogy minden hónapban akár 2x is tesztelek,de én bízok magamban.Sok sikert a második babához.Egy öreg róka
2008. febr. 6. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,kimutathatja.Sokan írták,h 2-3 nappal a mensi várható időpontja előtt már kimutatta nekik.Ha nagyon szeretnél,tesztelj nyugodtan,saját tapasztalatból tudom,h nehéz megállni.Csak ilyenkor még nagyobb az esélye,h negatívat mutat akkor is,ha babá vagy mert még kevés a hcg.Ha nem vagy nagyon türelmetlen,várd még ki azt a két napot.Én is ezt teszem.Drukkolok!
2008. febr. 6. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!