Mikor Closyt szedtél mikor hanyadik napon volt pé-d, a fájdalom erős volt?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 15, napon de nem érzek erősebb fájdalmat.:( érzem a derekam néha belenyilall a jobb oldali petefészkembe de ennyi. Ovu tesztelek de eddig még mindig negatív volt.:(2011. márc. 17. 14:29
1/4 anonim válasza:
1.hónapban 18. napon
2.hónapban nem volt
3.hónap most van
Eddig nem fájt.Amikor volt nem is éreztem semmit.Bár én egyébként sem éreztem az ovut,ha nagy ritkán volt akkor sem.
2/4 anonim válasza:
Nekem a Closty a ciklus 15. napjára állította be az ovumat. Különösebben nem fájt, pici szurkálást éreztem fél napig, meg feszült a hasam
3/4 anonim válasza:
Első hónapban 18.napon,2 hónapban 21.napon,3. hónapban nem volt:(
4/4 anonim válasza:
Én 2 havi clostyn vagyok túl,holnap kezdem a harmadikat!Mind a 2 hónapban 16.napon volt pém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!