Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már 1 napos menszeszetek?

Volt már 1 napos menszeszetek?

Figyelt kérdés

03.13.-án a 30. napon megjött. Mivel már aznap reménykedtem reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett. ( átlagos ciklusom 28 nap)Egész hétvégén wellnesseztünk, de igyekeztem a lehető legtöbb alkalommal tampont cserélni. Csak igen csekély mennyiségű vérzést észleltem. 14.-e délben "hófehér"-en vettem ki a tamponom. Azóta semmit nem észleltem. Ma 16.-án elmentem egy orvoshoz. Azt mondta a doki vizsgálat után, hogy "maga menstruál, nem érzi? Öltözzön fel, és jöjjön vissza ha már nem vérzik...". Hát azóta 1 csepp barna foltot találtam a tisztasági betéten. Nem értem mi lehet ez!! A doki csak szabadulni akart tőlem? 2 éve próbálkozunk! Most hormon vizsgálatra készülök és átjárhatóságira...

Nagyon bízom a jó tanácsaitokban!!!!!

2011. márc. 16. 21:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
hát...ma negatívat teszteltem!Vasárnap még csinálok eggyet...ha negatív lesz,akkor beletörődöm!Majd belefogok a hormon vizsgálatokba!Ma már barnáztam egy kicsit,és kezdem feladni a reményt is... :(
2011. márc. 18. 21:54
 12/22 A kérdező kommentje:
hát,tegnap éjszaka mire hazaértem a teszten (One Step) megjelenni látszik egy kis vonalka...Nem tudom,hogy a reagens anyagot látom,vagy csoda történt!A párom most szaladt el egy másik tesztért,mert szétrobban a fejem,és nem akarok gyógyszert bevenni,ha puckányosak vagyunk!Fényképen a tegnapi nem kivehető,de erős fénynél rózsaszínesedik valami...!Majd írok!
2011. márc. 19. 10:09
 13/22 A kérdező kommentje:
A mai teszten is látok vmit...Pár nap múlva újra megcsinálom a tesztet,hogy biztosra menjek!Nem is merem magam beleélni!
2011. márc. 20. 01:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Szia! Ennek nagyon örülök, mondom én, hogy baba lesz. Panadolt vehetsz be nyugodtan a fejfájásra. Viszont arra figyelj oda, hogyha időn túl nézed meg a tesztet, akkor mutathat sajnos álpozitívat. Írj majd!
2011. márc. 20. 08:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Tudom, de két különböző teszt egymás után, erősödő vonalat mutat...így bízok benne!!!!!!!!!!!!:) kicsit...
2011. márc. 20. 15:02
 16/22 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva szerintem tesztelj megint! Szerintem ott van az a baba. :) Drukkolok! Majd írj!
2011. márc. 20. 17:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Ez tuti, hogy babuka lesz!:)
2011. márc. 21. 08:06
 18/22 A kérdező kommentje:

Úgy legyen kedves utolsó.....Reggel tesztelek!

Most egy marha drága és állítólag nagyon érzékeny Clearblue tesztet vettem, ami a nem várt előtt már 4 nappal ki tudja mutatni a babót. Ha ezen se látszik semmi akkor semmin...

De bízom hogy hatalmas +-t tesztelek!!!!!!!!!!

2011. márc. 21. 20:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Megy a Drukk!
2011. márc. 21. 21:05
 20/22 anonim ***** válasza:

én is drukkolok! majd írj ám, várni fogjuk nagyon.

2 kisfiú anyuja

2011. márc. 21. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!