Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már 1 napos menszeszetek?

Volt már 1 napos menszeszetek?

Figyelt kérdés

03.13.-án a 30. napon megjött. Mivel már aznap reménykedtem reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett. ( átlagos ciklusom 28 nap)Egész hétvégén wellnesseztünk, de igyekeztem a lehető legtöbb alkalommal tampont cserélni. Csak igen csekély mennyiségű vérzést észleltem. 14.-e délben "hófehér"-en vettem ki a tamponom. Azóta semmit nem észleltem. Ma 16.-án elmentem egy orvoshoz. Azt mondta a doki vizsgálat után, hogy "maga menstruál, nem érzi? Öltözzön fel, és jöjjön vissza ha már nem vérzik...". Hát azóta 1 csepp barna foltot találtam a tisztasági betéten. Nem értem mi lehet ez!! A doki csak szabadulni akart tőlem? 2 éve próbálkozunk! Most hormon vizsgálatra készülök és átjárhatóságira...

Nagyon bízom a jó tanácsaitokban!!!!!

2011. márc. 16. 21:36
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
ja, persze 13.-án reggel tesztelte,és délben jött meg! Nem vagyok már annyira fanatikus hogy vérzés közben is teszteljek!
2011. márc. 16. 21:41
 2/22 anonim ***** válasza:

Még tesztelhetsz, mert lehet előjel.

Nem tudom mit takar a vellnessed, de a melegvíz nem támogatja a megtapadást, így lehet, hogy az nem kéne.

2011. márc. 16. 22:05
 3/22 anonim ***** válasza:

tesztelj egyet, mert azóta (13.óta) már eltelt 3 nap és ha akkor még negatív volt, az most lehet pozitív lesz :9

2 kisfiú anyuja

2011. márc. 16. 22:41
 4/22 anonim ***** válasza:
Igen persze, hogy van! Nekem akkor volt ilyen amikor terhes voltam! És nagyon kevés volt!:)
2011. márc. 17. 08:47
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!!!

Reggel tesztelek....majd írok, milyen eredménnyel!!!

2011. márc. 17. 09:33
 6/22 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem simán lehet, hogy baba van a dologban, csak azt nem értem, hogy az orvos miért mondta, hogy menstruálsz, ha nem is?! Mondtad neki, hogy nincs vérzésed? Na mind1, azért nagyon drukkolok!
2011. márc. 17. 11:27
 7/22 anonim ***** válasza:
Mekkora egy bunkó ez a doki...a wellness nem árthatott ha jól számolom az én kis manóm akkor volt úton-és ágyazódott be, amikor mi reggeltől estig a meleg vízben lógtunk...a szauna persze más kérdés. Tesztelj mégegyet reggel! Drukkolok!
2011. márc. 17. 13:07
 8/22 A kérdező kommentje:
Én mondtam az orvosnak, hogy csak egy napig tapasztaltam vérzést, azért is jöttem hozzá, de 2 msp alatt megvizsgált, és azt mondta hogy a méhem tele van vérrel, és hogy azonnal tegyek fel egy tampont...na,hát azóta sem vérzek...igaz ma a tamponon találtam barna foltokat, de ha csak tisztaságit használok semmi jele se barnázásnak, se vérzésnek! Na, holnap remélem minden kiderül...
2011. márc. 17. 21:48
 9/22 A kérdező kommentje:
Egyébként csak gőzfürdőztem, az csak 40-45 C os!
2011. márc. 17. 21:49
 10/22 anonim ***** válasza:
na mi van veled???? írj
2011. márc. 18. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!