Volt már 1 napos menszeszetek?
03.13.-án a 30. napon megjött. Mivel már aznap reménykedtem reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett. ( átlagos ciklusom 28 nap)Egész hétvégén wellnesseztünk, de igyekeztem a lehető legtöbb alkalommal tampont cserélni. Csak igen csekély mennyiségű vérzést észleltem. 14.-e délben "hófehér"-en vettem ki a tamponom. Azóta semmit nem észleltem. Ma 16.-án elmentem egy orvoshoz. Azt mondta a doki vizsgálat után, hogy "maga menstruál, nem érzi? Öltözzön fel, és jöjjön vissza ha már nem vérzik...". Hát azóta 1 csepp barna foltot találtam a tisztasági betéten. Nem értem mi lehet ez!! A doki csak szabadulni akart tőlem? 2 éve próbálkozunk! Most hormon vizsgálatra készülök és átjárhatóságira...
Nagyon bízom a jó tanácsaitokban!!!!!
Még tesztelhetsz, mert lehet előjel.
Nem tudom mit takar a vellnessed, de a melegvíz nem támogatja a megtapadást, így lehet, hogy az nem kéne.
tesztelj egyet, mert azóta (13.óta) már eltelt 3 nap és ha akkor még negatív volt, az most lehet pozitív lesz :9
2 kisfiú anyuja
Köszi csajok!!!
Reggel tesztelek....majd írok, milyen eredménnyel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!