Mi okoza a pici vérzést? Múlt héten is volt egy pici vérzés és ma is volt. Terhesség lehet?
Figyelt kérdés
1hete és 3napja késik.Igaz szokott késni igy nem tudom,hogy lehet-e baba vagy hormonok.De ilyen nem fordult elő,hogy pici vérzés múlt héten pénteken meg ma volt.Enyhe görcsök szoktam érezni az alhasomnál,néha olyan mintha megakarna jönni de semmi.Melleim szoktak fájni.Esténként fáj a petefészkem.Nagyon szoktak szurkálni.Két oldalam is fáj.Esténként jön rám az éhségérzet de mikor ennék hányingert kapok és nem birok enni.Néha szédülök.Tegnap egész nap fájt a derekam nagyon.Alig birtam aludni.Szerintetek mi lehet?2009. febr. 21. 19:28
1/9 anonim válasza:
ennyi késéssel tesztelni kéne, így a távdiagnózis szerint lehet baba, de hormon gond is, tisztába kell tenni ezt a kérdést, mert ha késik az nem jó, pálne, ha baát tervezel, én drukkolok a baának, tesztelj és ha mégis negatív, akkor irány a doki!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!múlt héten pénteken teszteltem negatívat.Lehet,hogy korai volt.Várok még pár napot és ha továbbra is vannak tüneteim tesztelek.Szerinted mikor teszteljek?
2009. febr. 21. 19:36
3/9 anonim válasza:
elsp vok: én már holnap tesztelnék és mindenképp kérnék időpontot a dokitól!
4/9 anonim válasza:
Szia sorstars. En is pont ilyen helyzetben vagyok. Nekem 9 napja kesik. Utloso mensi Januar16-an volt. Februar 1-2 par csepp ver es egy kis barnazas. A penteki tesztem negativ. En holnap fogok ismet tesztelni es ha negativ akkor megproballom meg egyszer csutortokon. Ha nem valtozik akkor megyek dokihoz mert valami nagyon nincs rendben. Szoritok, hogy mindketten babasak legyunk. En abban remenykedem, hogy kesoi peteeres tortenhetett es emiatt kesik de szerintem lassan (vagyik jovoheten) mar ezt is ki kene mutatnia a tesztnek. Majd meglatjuk. Szivesen megirom neked ide a kerdes ala holnap, akkar csutortokon az eredmenyt. Bocsi amiert konkretan nem tudok neked valaszt adni de legalabb tudod, hogy nem vagy egyedul. Es meg annyit, hogy velem ilyen sosem fordult elo, nem allok semmilyen hormonos gyogyszer kezeles alatt. A fogamzasgatolot mar tavaly juliusban abbahagytam azota 28-29 max 30 naposak a ciklusaim. Tuneteim csak az alhasi szurkallas, gorcsolgetes de ez mar tobb mint egy hete megvan. Multheten parszor mar magneziumot kellett bevennem mert annyira gorcsolgetett es feszitett, ettol ellazul es job egy picit. Fura de mintha egne egy picit a mellbimbom (bocsi de nem tudom ezt jobban leiirni), hanyingerem nincs, es nem is jarok gyarkrabban pisilni mint szoktam. Kivancsi vagyok a holnapi tesztre. Pozitiv tesztet kivanok!
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!Köszi!Én is szurkolok,hogy babásak legyünk!Én nem szedtem egyáltalán fogamzásgátlót mert nem szedhetek mert volt trombózisom.Nekem Január 9-én volt meg utoljára és az utolsó ciklus 33 volt.Lehet,hogy késik nekem mert sajnos szokott.De ilyen nem volt hogy pici vérzés.Majd írd meg mi lett a teszt eredménye!Szurkolok neked!
2009. febr. 22. 11:58
6/9 anonim válasza:
Utolso vagyok: Sajnos a ma reggeli tesztem is negativ. En mar semmit sem ertek. Megproballom meg talan pentek korul de az is lehet, hogy csak hetvegen. Ha ismet semmi akkor megyek hetfon dokihoz. Nallad van valami jo hir? :) en mar egyebkent azon is gondolkodtam, hogy az a pici verzes amit februar elejen ereztem mensi lehetett es onnan kene szamolnom. Pedig tenleg csak par csepp volt, eleg volt a tisztasagi betet. Mindegy majd meglatom hetvegen. Pozitiv tesztet kivanok neked es remelem baba van mindkettonknel.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem még.Még várok egy pár napot.Nem akarok megint csalódni.Lehet,hogy nálad későn mutatja ki.Bizom benne hogy végre pozítivat tesztelünk.majd írj,hogy mi van veled!
2009. febr. 23. 11:22
8/9 anonim válasza:
Utolso vagyok: Sajnos nallam megjott a nemvart. :( Varom 15-re az ujabb pe-t. Vettem ovulacios tesztet is es jovoheten mar elkezdem a tesztelest. Hihetetlen, hogy milyen lassan megy ilyenkor az ido. Talan ebben a honapba sikerul. Remelem nallad jobb a helyzet. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos negatív lett a teszt.
2009. márc. 5. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!