Terhesség jelei? Csináljak újra tesztet?
Február 21.-én volt az utolsó menstruációm első napja.Március 8-9-én szeretkeztünk a barátommal mind kétszer belém élvezett.
Ma márc.14 van a reggeli tesztem negatív lett.
Viszont,fáj a derekam,fej fájásom van,állandó éhség érzet,és iszonyat érzékenyek a mellbimbóim és valami kis fehér apró bubocskák jöttek ki rajta,és ha kell isilnom akkor enyhe alhasi fájdalmam van és néha olyan mint amikor megjön a menszeszem.
nekem is február 21 az elsö ciklusnapom,akkor együtt izgulunk,nekem kicsit késöbb volt pé-m,a 18.napon.most 5 napja,és ugy mint te én is jeleket keresek,a derekam nekem is nagyon fáj,és gyakran pisilek.szerintem nagyon korán teszteltél,bár ahgoy magam ismerem én is korán fogok.de a hétvégét meg akarom várni,neked annyival több tüneted van hgoy a melled is érzékeny,drukkolik hogy sikerüljön,szerintem legalább 10-12 napot érdemes várni pé-után hgoy teszteljen az ember.addig mutathat - at.amugy szerintem még talán be sem ágyazodott,a hCg csak utánna kezd el termelödni,a teszt pedig attol lesz pozitiv.bár gonolom ezt tudod.sok sikert neked
van görbéd?
De örülök,hogy van akivel együtt izgulhatok!!:)Szerintem várok mindenképp hétfőig!Ezt a mell érzékenységek nem értem,mert ciklus előtt nem szokott ilyen lenni velem...
Én is drukkolok neked és ha gondolod felvehetnénk privátba a kapcsolatot aztán élmény beszámolózhatnánk!!!:)
Ja,édes anyám folyamat nyüstöl,hogy holnap(szerdán)látogassam meg a nőgyógyászom,szerintem ez is korai lenne.Az a baj,hogy türelmetlen vagyok...
:)
Nekem febr. 24. volt az első ciklusnapom, és márc. 21-re nem várom. Nekem is nagyon hasonló tüneteim vannak. Még a mellbimbón megjelenő fehér kis akármik is stimmelnek.
De jó lenne, ha mindannyiunknak kiskerülne. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!