Beválhat a gyertyaállás? Ilyenkor gyorsabban bejutnak a spermák?
Figyelt kérdés
2008. febr. 5. 16:29
1/6 anonim válasza:
Én hiszek benne nekem bejött:-)Sokan hülyeségnek tartják, végülis ami be akar jutni az bemegy így is, úgy is, de sztem így tutibb,nem csússzannak ki olyan könnyen.Én már csak tudom, 15 hetes vagyok:-)
2/6 anonim válasza:
Én a hátulról való behatolásban hiszek, mert így mélyebbre kerül a sperma.Aztán meg a sima fekvésben, mert ami kifolyik az ígyis úgyis kijön, a többi meg végzi a dolgát.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én is hiszek benne! :) 33 hetes kismama:D
4/6 anonim válasza:
Akkor pl mi van, ha sexelünk, de én utána kb 5 perc múlva már megyek is mosakodni?? Kevesebb így az esélyem? :-))
5/6 anonim válasza:
Szia!Igen beválhat,de a kutyupóz is jó.Közvetlen előttem írónak csak annyit,hogy 5 perc után mosakvás????1.Minden kijön idő előtt.2.Én nem vagyok koszos,büdös,de ha egy jót szexeltem,nekem jártányi erőm nincs fél óráig felkelni.Addig meg ami kijön,azt papírzsepivel felfogom.
Egy öreg róka
6/6 anonim válasza:
Nekem ezt doki javasolta még 15 éve,és bejött.Hátrahajló a héhszájam,ezért több így az esély.Azóta most várom a harmadikat:-))
Sok sikert nektek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!