Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beválhat a gyertyaállás?...

Beválhat a gyertyaállás? Ilyenkor gyorsabban bejutnak a spermák?

Figyelt kérdés
2008. febr. 5. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek benne nekem bejött:-)Sokan hülyeségnek tartják, végülis ami be akar jutni az bemegy így is, úgy is, de sztem így tutibb,nem csússzannak ki olyan könnyen.Én már csak tudom, 15 hetes vagyok:-)
2008. febr. 5. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a hátulról való behatolásban hiszek, mert így mélyebbre kerül a sperma.Aztán meg a sima fekvésben, mert ami kifolyik az ígyis úgyis kijön, a többi meg végzi a dolgát.
2008. febr. 5. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Én is hiszek benne! :) 33 hetes kismama:D

2008. febr. 5. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor pl mi van, ha sexelünk, de én utána kb 5 perc múlva már megyek is mosakodni?? Kevesebb így az esélyem? :-))
2008. febr. 5. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Igen beválhat,de a kutyupóz is jó.Közvetlen előttem írónak csak annyit,hogy 5 perc után mosakvás????1.Minden kijön idő előtt.2.Én nem vagyok koszos,büdös,de ha egy jót szexeltem,nekem jártányi erőm nincs fél óráig felkelni.Addig meg ami kijön,azt papírzsepivel felfogom.

Egy öreg róka

2008. febr. 5. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem ezt doki javasolta még 15 éve,és bejött.Hátrahajló a héhszájam,ezért több így az esély.Azóta most várom a harmadikat:-))

Sok sikert nektek is

2008. febr. 9. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!