Most sikerulhetett? Mikor vegyek tesztet?
Tavaly aprilis ota nem szedem a fog.gatlot, es az utso 3honapban beallt 31-36naposra a ciklusom. mar ma a 37.napon vagyok es semmi- jovo7en szerda v. Csutortok tervezem a tesztet.
Nagyon szeretnem ha mar osszejott vna a teso!
GRATULÁLOK!!! Nagyszerű hír, nagyon örülök hogy neked sikerült!
Én vagyok az, aki csütörtökre nem várja. Egyenlőre semmi jele a mensimnek! Ilyenkor intenzív vizes folyásom szokott lenni pecsételéssel, most pedig száraz vagyok és néha kis fehér folyásszerűség is van! Ilyen még nem volt sose! Valamint 2 napig fájt a derekam és furcsán az alhasam is, ez már enyhült, de még érzem, ilyen se szokott lenni! Ilyenkor már mindig feltűnő hasmenésem van, most ez sincs egyáltalán!
Ami elszomorít, hogy a hőm csökkent mára: 36,7-re a 36,9-ről! :( De ez még alaphő felett van, úgyhogy még belefér, csak nem értem, most miért csökkent. :(
Köszönöm:)
Szorítok neked! A hőmérőzéshez nem tudok hozzászólni, sose csináltam, meg azt hallottam hogy nagyon macerás. De szerintem ha ennyi jeled van, ami eddig nem volt, biztos van oka!! Írd meg mindenképp, ha megvan az eredmény!!!:))
gratula a tesztelonek!
Nekem ma hozott parom tesztet, de jo lesz a kovetkezo honapra, mert ma elkezdtem neha neha barnazni- ezt masnap nalam a mensi koveti...szoval megintnem lett teso meg...mar ugy biztam benne...
De nem baj, jon a jo ido meg minden meg ujabb honap indul.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!