Megnéznétek az ovu tesztemet?
Kb. 1 órája csináltam ezt a tesztet, aztán olvastam csak, hogy este érdemes ovu tesztet használni.
Szerintetek akkor este is csináljak egy másikat, vagy felesleges?
Csak mert én ezt pozitívnak gondolom...
Szerintem nem egyértelmű, mert inhomogén a "teszt" részénél, (csak egy kis sáv erősebb, mint a kontroll, nem pedig az egész!)
Más fajtájú ovu tesztet nem használtál még?
Szerintem ez az Expect LH nem annyira megbízható, akkor inkább Baby Mark a csíkosok közül... Vagy kazettások, azok jobbak!
2. válaszolónak: egyáltalán nem csináltam még ilyen fajta ovu tesztet, ez volt az első, úgyhogy nincs mihez viszonyítanom.
3. válaszolónak: a vaterás ovu tesztet próbáltam még, na az sosem volt egyforma erős, tehát az alapján még ovum sem volt, pedig a görbéim egyértelműen mutatták... Azért is próbáltam ezt, hátha ez egyértelműbben jelzi, de akkor most már nem tudom mi van :(
Harmadik vagyok, lehet, h a napot eltaláltad csak az órát nem! Nekem volt már olyan, hogy délelőtt 11 körül olyan volt a tesztem, mint amit itt mutattál, délután 5 körül pedig nem csak egy vékony erős csík, hanem vastag erős csík!
Meg attól is függhet a csík vastagság h hány másodpercig tartod pisibe a tesztet. Ezért jobbak a kazettások, ott cseppentővel 3 csepp és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!