Petefészek cisztáról kinek van információja?
Érdekelne, hogy milyen tünetek voltak (ha voltak).
Ezt a kérdést én tettem fel egy hete: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Azt már tudom, h nem vagyok terhes, mert megjött rendesen a menzim.
Viszont úgy éreztem muszály csinálnom egy tesztet, mert a hányinger, mégha nem is erős (inkább zavaró), de azóta is tart. Erős negatív teszt lett.
Viszont pár napja észrevettük a párommal, h a jobb petefészkemnél kb dió nagyságú valami van. Néha szúrkál, és állandóan úgy érzem, mintha nyomná valami a hólyagomat.
Ez lehetséges cisztától is?
Bár már daganatra is gondoltam, de folyton elhessegetem. Leghamarabb csak szerdán lesz doki. Van valakinek ötlete, h mi lehet ez?
köszönöm a válaszod. Amennyire tudok, nyugodt vagyok, a gyerekeim elterelik a gondolataimat. Azt furcsálom csak, h kívülről miért látjuk ott azt a csomó félét. nem a bőrben van, tutira valami a bőr alatt. Nem tudom mennyire számít ebben az esetben a fogamzásgátló, de én most sem görcsöltem, csak ezek a kellemetlen dolgok kísértenek.
Remélem a doki elküld UH-ra, ott kiderül h mi van ott. mert én nem vagyok benne biztos, h simán kézzel ki tudja ezt deríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!