Hogyan készüljek az inszeminációra? Mit tudok tenni, h sikerüljön? 2 hét múlva lesz.
Nekem is kb. 3 hét múlva lesz. Nagyon izgatott vagyok, nem tudom mit tegyek, mit egyek és mit csináljak. Neked mivel stimulálnak és hol? Mármint melyik intézetben. :)
Mit mondott a doki mennyi az esély? Nekem azt mondta, hogy a 20-25%-ra, rájön plusz 17-20%.
Bocsi hogy ennyit kérdezek de mi az oka az inszemnek?
Eddig nem tudtam, hogy nekünk ez következik, hirtelen döntött az orvosom.
Nekem már volt egy, és hétfőn lesz a 2. Nem sokat tudsz előtte tenni. Peteérlelő tableta és tüszőrepesztő, de ezt úgyis a dokid adja.
Előttem válaszolónak: nekem csak 10-12% esélyt mondot az orvosom a sikerre.
Sziasztok! Nekünk a sperma rossz minősége miatt lesz inszem, lombik volt tervezve, de javult a szám, ezért változott :) Nekünk amikor határértéken volt a spermaszám az inszemhez, akkor mondtak 10-15%-ot, de legutóbb sokkal jobb lett, így remélem, már eléri azt a bizonyos 20-25-öt :) A BMC-be járunk és FSH-LH-val kezdik a stimulálást a 3. napon (szuri).
Kérdés: hányadik napon adják a tüszőrepesztő szurit?
További jótanácsokat szívesen fogadok, és köszönöm az eddigieknek a hozzászólást!
Nekem a 14. napon adták a tüszőrepesztőt, és a 16. napon volt az inszem. De ez attól függ, hogy nő a tüsződ, amit UH-gal követnek.
Mennyi a minimálisan elegendő spermaszám az inszemhez?
Az a lényeg, h 1 ml olyan spermát elő tudjanak állítani belőle, amiben 10 millió jól mozgó spermium van. Tehát praktikusan az egy alkalommal vett mintában minimum 10 milliónak kell lennie.
Köszi az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!