Ha megjelentek a pattanások mensi előtt 1 héttel akkor
már ne reménykedjek babában?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 11:08
1/8 anonim válasza:
Nekem 1x sikerült idáig a baba,de sajnos elment.Én a mensi előtt patis szoktam lenni.De emlékszem,hogy akkor is volt,mikor sikerült.
2011. márc. 11. 11:12
2/8 A kérdező kommentje:
Vagy azért jöhettek ki rajtam hirtelen, mert egyik napról a másikra mára 2 tizeddel megemelkedett a hőm??
Az ovun kb. 1 hetet már túlvagyok.
2011. márc. 11. 11:12
3/8 anonim válasza:
"A pattanások kialakulásának az öröklödő, genetikai faktorokon kívül egyéb oka is lehet, mint férfihormonok által serkentett bőrmirigymüködés. (Férfiak és nők is termelnek férfihormonokat.)
A ciklus második felében és különösen a menstruáció közeledtével leesik az ösztrogén szintje a vérben, míg a férfihormonok szintje állandó marad. Ez vezet ahoz, hogy a férfihormonok relatív szintje megnövekszik, amely egyes nőknél pattanásokat okozhat."
forrás: babatervezok.otthona.net
Remélem segítettem...
2011. márc. 11. 12:07
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én pont ma nézegettem a régebbi képeket egy esküvőről, és az államon volt egy pattanás, ami már akkor sebesedett, és aznap kellett volna megjönnie, de nem jött mert akkor már terhes voltam. úgyhogy nekem akkor volt.
2011. márc. 11. 12:32
5/8 anonim válasza:
Érdekes módon nekem akkor lettek pattanásaim, amikor terhes lettem. :-) Ebből (is) sejtettem, hogy valami készül.
2011. márc. 11. 12:43
6/8 anonim válasza:
Ne aggodj en ugyanolyan pattanasos voltam terhesen is mint nem terhesen. :) Sot mikor mar pozitivat teszteltem akkor is csupa pattanas voltam meg a nyakam is televolt. Mondtam is eppen, hogy ram nem igaz a mondas, hogy terhesseg alatt megszepul a bor es a haj. Vegig pattanasos voltam es szules utan 2-3 hetre ra mult csak el. :)
2011. márc. 11. 16:10
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mert egyenlőre csak a pattanások jelzik, hogy meg fog jönni (pedig ilyenkor már kicsit pecsételni is szoktam). Akkor még ettől függetlenül reménykedhetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!