Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek, ha a férjetek...

Mit tennétek, ha a férjetek nem akarna szeretkezni veletek, pedig babát szeretnél?

Figyelt kérdés

Mióta mondtam a férjemnek, hogy mostmár szeretnék babát, azóta nem kezdeményez és olyan, mintha nem kívána egyáltalán.

Az igaz, hogy éveken át én akartam jóval kevesebbet szexelni és nagyon sokszor visszautasítottam a férjem közeledését, amit ő csalódottan vett tudomásul. Aztán már kevesebbszer akarta. Nemrég mondtam, hogy szeretnék babát és most többször szeretkeznék, de ő nem akar.

Mit tennétek? Nem szemétség ez a férjemtől?

Nő/30

2011. márc. 11. 00:26
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

tudod ez sokaknál előfordul.

valahogy az hogy az a tudat hogy nem élvezetből hanem

gyerek miatt kell szexelni ez nehezíti a dolgot. bár ez nincs így a ffiak mégis sokszor így érzik. ne erőltesd !!!

és nagyon fontos a spontán szex ilyenkor, sose beszéljétek meg előre (az nem baj ha te tudod hogy peteérésed van-de neki ne mondd hogy most szexeljünk mert peteérésem van:))) érted a lényeget???:-D

2011. márc. 24. 07:11
 22/29 anonim válasza:

bár ha ő nem akar gyereket akkor végképp ne erőltesd.

beszéljetek erről a jövőről, mert felesleges együtt élni még 10 évig miután rájössz hogy nem tudsz már teherbe esni

mert a férjed akkor nem akarta.

2011. márc. 24. 07:13
 23/29 anonim ***** válasza:
SZERINTEM EZT AZÉRT LSZURTAD VALD BE ÖSZINTÉN
2011. márc. 24. 10:10
 24/29 anonim ***** válasza:

Szia!Én 32 múltam,és 5hetes terhes vagyok,fél év próbálkozás után.

Először is azt szeretném megkérdezni miért nem akartál vele eddig szeretkezni?Biztos van oka,hogy nem kívántad!Én megértem a férjed.Az én párommal mikor feljött a baba téma amit persze nem erőltettem soha magától hozta fel,mert mindketten benne vagyunk a korban,ugyan olyan gyakran szeretkeztünk mint előtte és mégis frusztrálta öt a téma nem beszélhettem a peteérésről mert nem akarta úgy érezni magát mint egy tenyész bika,és ez érthető,volt hogy mi sem szeretkeztünk közép időben de nem éröltettem,hagytam hogy úgy legyen ahogy neki kényelmesebb mi nők hajlamosak vagyunk gyakorlatiasak lenni de ez a férfiaknak nem megy és elriasztja őket.Ha az és páromat frusztrálta akkor gondold el mit érez a tiéd!Beszélgessetek és tisztázzátok miért nem kívántad eddig a szexet,ha öt nem kívántad akkor nem biztos,hogy érdemes gyereket vállalnotok mert akkor lehet már nem szeretitek egymást és azzal csak a babának ártanátok.De ha szeretitek egymást akkor előbb a szexuális életeteket kellene felturbozni és utána gondolkozni a babán. Mióta vagytok házasok? Mielőtt összeházasodtatok is ritkán szexeltetek?Bocsi a kíváncsiságért csak segíteni szeretnék,de ahoz értenem kell, amúgy meg nem vagy elkésve mint írtam és novemberben múltam 32,és első babával vagyok várandós.Várom válaszod!Szia

2011. márc. 24. 11:32
 25/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom sokan felháborodva letámadtak.Én nem teszem,mert biztos nem esik jól.Én úgy gondolom,hogy sajnos a sok visszautasítás miatt a férjeg elhidegült Tőled.Annyit tehetsz,hogy megbeszélsz vele minden gondot egészen onnan ahol visszautasítottad!Ez az egyetlen megoldás.Mióta vagytok házasok?

Évi

2011. márc. 24. 12:00
 26/29 anonim ***** válasza:

Igen, ezt valóban elszúrtad egy kicsit. Nem tudom miért nem kívántad őt. Nekem most volt műtétem, előtte lombikom, és így összvissz két hónapja nem tudtunk összebújni rendesen, és majd megőrülök úgy kívánom őt. Ezért furcsa, ha azt olvasom valaki nem vágyik a párjára.

De ez már mindegy, tegyél rendet magadban, és sajnos türelmesnek kell lenned a pároddal szemben. Ne beszélj többet a babáról neki, hagyd, hogy a dolgok úgy történjenek majd, ahogy jönnek. Ha a baba jönni akar, úgyis jönni fog! Te nagyjából tudod mikor kell összebújni, akkor be lehet "hálózni", minden nőnek /és férfinak is/ megvannak a maga praktikái. Nem kell ahhoz órákat készülődni és tervezgetni, ha spontán jön valami akkor hadd jöjjön, a párod érezni fogja, hogy valóban őt kívánod és nem fog ellenkezni.

De azt mindenképp tisztázzátok, hogy ugyanúgy vágyik ő is családra, mint te. Sok sikert!

2011. márc. 24. 12:38
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen nem akar gyereket és az a kifogás, hogy nem kíván. Ő hány éves? Nincs még gyereke, esetleg előző házasságból? Igen is meg kell beszélni. Én sem vagyok egy sex mániás, ennek ellenére nagyon szeretem a férjemet és nagyon jó a kapcsolatunk, és igen is erőltesse meg magát ő is a cél érdekében, mert persze akkor szeretkezik egy pár ha kívánja egymást, de azért nem ártana kifogni a peteérés időszakát. És szerintem minden nőnek eszébe jut szex közben, hogy hátha most, és nem minden egyes másodpercben csak a másik fél jár a fejében, mert aki ezt állítja, az nem mond igazat. Ne emlísd neki, hogy éppen most van peteérésed, vagy, hogy uuu... ma együtt kell lennünk, hanem lepd meg valami sexi alsóneművel, és nem hiszem, hogy nemet mond. Vagy ha igen, akkor tényleg nem veled van a baj. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült a válaszom. Sok szerencsét neked!
2011. márc. 24. 15:30
 28/29 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak annyit fűznék hozzá, (amit magamnak is tudatosítanom kellet),hogy ne a baba miatt legyetek úgy együtt. Hanem élvezzétek egymást. :) Úgyis akkor jön össze, mikor nem stresszeltek rá! :) Sokat beszélgessetek,az sokat segít.
2011. márc. 24. 21:48
 29/29 anonim ***** válasza:
Ez már egy halott kapcsolat eleve.Hogy nem lehet kívánni egy nőt-férfit??Ha szeretek valakit akkor megindít ilyen téren nem???Lehetek fáradt meg nyűgös oké de nem folyamatosan.Ilyenkor megy a félrelépés,szerintem beleunt ebbe és rég máshol keres boldogságot.Éveken át kevesebb szex???Jesszus hogy fajulnak el idáig a dolgok??Ezen kéne gondolkodni.
2011. márc. 25. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!