Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek, ha a férjetek...

Mit tennétek, ha a férjetek nem akarna szeretkezni veletek, pedig babát szeretnél?

Figyelt kérdés

Mióta mondtam a férjemnek, hogy mostmár szeretnék babát, azóta nem kezdeményez és olyan, mintha nem kívána egyáltalán.

Az igaz, hogy éveken át én akartam jóval kevesebbet szexelni és nagyon sokszor visszautasítottam a férjem közeledését, amit ő csalódottan vett tudomásul. Aztán már kevesebbszer akarta. Nemrég mondtam, hogy szeretnék babát és most többször szeretkeznék, de ő nem akar.

Mit tennétek? Nem szemétség ez a férjemtől?

Nő/30

2011. márc. 11. 00:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

Ja és tartsd tiszteletben az Ő döntését... Na...azt hiszem most már mindent leírtam :D:D

30/N

2011. márc. 11. 07:32
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
És Ő is akar babát? Vagy csak te eldöntötted? Könnyen lehet, hogy ő még nem vágyik rá, és ezért sem akar. Meg kellene beszélnetek.
2011. márc. 11. 09:29
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

"Nemrég mondtam, hogy szeretnék babát és most többször szeretkeznék, de ő nem akar."

MOST?????????Te mégis mit gondolsz,amikor ő vágyott a szexre lepattintottad,most meg hogy gyereket akarsz mad szalad?Basszus,nem vagy te kicsit önző??Egyébként ha azt hiszed hogy nem mással szexel/t amikor te "koplalásra" fogtad,akkor nagyot tévedsz.

2011. márc. 11. 09:43
 14/29 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Nálunk hasonló a helyzet!

Volt hogy én is elutasítottam,de egy kezemen meg tudnám számolni hányszor!

Viszont pár hónapja elhatároztam hogy felteszem a baba kérdést neki!

Bele is ment hogy legyen még egy babánk(az első 2,5 éves)!

Viszont eddig az elmúlt 2 hónapban mindig visszakoztam és inkább mégis védekeztünk.Viszont most már rendbe tettem magamban a dolgokat és kész vagyok mégis a baba vállalásra!

Tegnaptól van a termékeny időszakom,és tegnap nagyon akartam a dolgot de ő nem.

Úgy vettem ki az arckifejezéséből és a viselkedéséből,hogy most ő visszakozik!

Ma is "bevetem" magam,hátha...

Ha ma sem akkor leülünk és megbeszéljük,mert eddig mind ketten szerettük volna a babát,csak én kicsit bizonytalanabb voltam.

Szerintem te is ülj le a pároddal és beszéljétek meg,hogy mindkettőtöknek ugyanolyan fontos-e hogy most legyen babátok vagy esetleg később..

Bocs hogy hosszú lett!

25/l

2011. márc. 11. 10:41
 15/29 anonim ***** válasza:
66%

Én megértem a férjedet!

Te csak azért akarsz vele szeretkezni,hogy baba legyen?Amúgy meg nem?

Valami baj lehet a kapcsolatotokkal nem gondolod?

2011. márc. 11. 14:24
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sok mindenet át kell gondolnom. Az a baj, hogy nincs már időm 30 évesen. Lehet hogy elrontottam valamit, de most mit kéne tennem?
2011. márc. 11. 23:54
 17/29 anonim ***** válasza:

Én leírtam, hogy mit tehetsz esetleg ebben a helyzetben. Legyél megértő és kedves Hozzá minden szinten. Nem azt mondom, hogy megalázkodó...de szerintem ebben a helyzetben erről nincs szó. Egyszerűen csak beszélgess Vele, hogy Ő fontos Neked, és ezt mutasd is ki. :) Ne nagyon emlegesd a "babatémát". Ha minden jól alakul, talán magától fogja felhozni, amikor már azt érzi, hogy nem csak "felhasználnád" és ez az egész nem egy "kényszer".

Sok sikert!

30/N

2011. márc. 12. 07:20
 18/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Azt mondta a férjem, hogy az a baj, hogy mióta erősen nyomulok a babatémával, egyszerűen nem érez szexuális vágyat. Mert előtte nem érezte, hogy akkor is rendszeresen kívánnám. Jól elszúrtam, mi?

2011. márc. 12. 08:52
 19/29 anonim ***** válasza:

Nálunk is egy picit hasonló a helyzet, bár ennyire nem durva. Régebben sokkal többet voltunk együtt. Mióta összeházasodtunk (mindig is úgy terveztük, hogy esküvő után már nem védekezünk, jöhet a baba), kevesebbet vagyunk együtt, s azok az együttlétek is tutira akkor vannak, mikor nincs ovum. Szerintem én is az agyára mentem a babát akarok témával (mivel a környezetemben MINDENKI terhes vagy szül(t) ), s érzi, hogy mikor akarok a baba miatt vele lenni, s akkor nem igazán megy a dolog, csak kényszeredetten, az meg nem jó.

De a ciklus elején és végén sokat vagyunk együtt, épp a közepét hagyjuk ki! csak így nem lehetek terhes :(

2011. márc. 13. 08:22
 20/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő még nem akar gyereket.
2011. márc. 23. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!