Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki hétfő-keddre nem...

Van aki hétfő-keddre nem várja? Esetleg valaki próbált már tesztelni mert nem birta?

Figyelt kérdés

:D

annyira csinálnék holnap egy tesztet,de tudom h még korai...25ös tesztem van itton.izgul még valaki a jövő7 elejére?:O

2011. márc. 10. 21:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10:28-as vagyok

Nagyon sajnálom! :( De hátha majd a következő ciklusodban összejön!

Nálam továbbra sincs pecsételgetés, inkább terhestüneteim vannak..., ma a hőm is emelkedett 36,9-re...reménykedem tovább, még 2 napom van a nemvártig.

2011. márc. 15. 20:25
 12/17 anonim ***** válasza:

A legelső válaszoló vagyok. Nem sikerült tesztet vennem, majd ma veszek, és holnap megcsinálom.Hétfőre nem vártam és még mindig semmi. A melleim érzékenyek, és át tudnám aludni az egész napot, de ezen kívül semmi.

Kedves kérdező! Kitartás! Új ciklus új remény!

B.

2011. márc. 17. 10:07
 13/17 anonim ***** válasza:

20:25-ös vagyok

Kedves utolsó hozzászóló, szerintem te tuti babás vagy ilyen tünetekkel meg ennyi mensi késéssel! Drukkolok!

Én mára nem vártam, mindig pontosan meg szokott jönni, ehelyett most néha sötétbarna nyákot tapasztalok. De nem folyik, de van, be is dugtam egy tampont, hogy lássam milyen. A hőm is csökkent egy kicsit, bár még alaphő felett van. De szerintem mensi lesz, csak késik...pedig nem szokott soha. Nem értem miért késik most. :( Ha nincs baba akkor legalább jönne meg azonnal a piros erős vér! Ha meg van, akkor ne jöjjön semmi. :(

2011. márc. 17. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Tegnapi 10:07-es vagyok. Kész a teszt......el sem hiszem, hogy POZITÍV.Úgy örülök.19 hónapot vártunk rá..első baba lesz.
2011. márc. 18. 10:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Tegnapi 10:44-es vagyok

Mai 10:55-ösnek nagyon GRATULÁLOK! Megérdemled, hogy végre kismama légy, ennyi sok várakozás után!

Mi is másfél éve várjuk már a babát, de sajnos most sem sikerült. :( Én tegnapra nem vártam, ma megjött. :( Soha nem szokott késni, most késett és még a hőm nem esett le. Akkor már esne le az is, ha egyszer nincs baba. :(

Én meg teszteltem egy jó nagy negatívat, pont erre számítottam! :(

2011. márc. 18. 11:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Köszönöm! Hidd el neked is sikerülni fog, csak ki kell tartani, a mai napig én sem hittem, el, és hát így pozitív teszttel a kezemben könnyű már kosnak lenni.

Sok erőt, és mihamarabbi pozitív tesztet kívánok!

2011. márc. 18. 11:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Köszi!

Neked pedig boldog babavárást!

2011. márc. 18. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!