Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január 28-án bevettem egy 72...

Január 28-án bevettem egy 72 órásat és azóta eltelt 6 nap. Ma van febr 4-e, és megjött rendesen a menszim, aminek eredetileg csak 9-én kellett volna. Elkezdjem szedni a Meliane-t, vagy egyáltalán mi van a 72 órás tabi után?

Figyelt kérdés
Azoknak a válaszára lennék kíváncsi akik vettek már be ilyen esemény utáni utáni tabit.
2008. febr. 4. 20:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!Huh...nem egyszerű,én életemben egyszer még 17 évesen(most 24 vagyok) vettem be ilyet,de annyi biztos,hogy meg kell hogy hozza a mensid így ahogy leírtad.A tablettából én,amikor a 72 órásat bevettem,új levelet kezdtem,ahogy a havim megjött,mert ezt javasolták,így lesz teljes a védettség,és a ciklusod.DE vigyázz,mert a 72 órásak nagyon veszélyesek,összezavarhatják a hormonrendszered annyira,hogy később,ha babát akarsz,gond lehet belőle.Szedd ezentúl a gyógyszert inkább,ahogy szeretnéd most is.Egy öreg róka
2008. febr. 5. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!