Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek milyen tünetei voltak a...

Kinek milyen tünetei voltak a pete beágyazodásakor? Éreztetek egyáltalán bármit?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én semmit az égvilágon, pedig annyira szerettem volna megélni és megtapasztalni ezt is.

A várandósságom is szinte teljesen tünetmentes volt (egy vakbélműtétet leszámítva a 14.héten, ami miatt aztán veszélyeztett is lettem).

De anyukám állítólag tudta, mikor ágyazódtam be, mert neki nyilallásszerű fájdalma volt, és pár cseppet vérzett is.

sok sikert és boldog babázást!

2009. febr. 19. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a beágyazódást nem éreztem, de most a beágyazódás után 1-2 nappal hasszurka van...
2009. febr. 20. 01:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
megint én utsó: ezt azért tudom, hogy utána , mert a tesztem már 2 napja pozitív...
2009. febr. 20. 01:02
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
A beágyazódást nem lehet érezni...És a teszt nem a beágyazódás pillanatától pozitív. A hormontszintnek bizonyos határt el kell érnie, hogy kimutatható legyen, ehhez 6-8 napnak is el kell múlnia, de megbízhatót csak az elmaradt/késő menstruáció első esedékes napjától tudnak kimutatni...Tehát 10-14 nappal a beágyazódás után.
2009. febr. 20. 01:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!mi a párommal 9 - én voltunk együtt és pont tegnap reggel arra ébredtem , hogy szúr a petefészkem jobb oldalon.napok óta egy fehér váladék jön ki.Elementem ultrahangra de az nem látott semmit!

És azt hallottam hogy a beágyazodás az együtt lét utána 10. napon történik.nekem a szÚró érzéS a pont TIZEDIK NAPON TÖRTÉN!

2009. febr. 20. 09:54
 6/7 anonim ***** válasza:

én a nemvárt előtt már mensis görcsöltem, nagyon erősen és a nemvárt napjától két-három naponn át rózsaszín maszatoltam ;-)

nekem nagyon fájt, mensi szerű görcsim megmaradtak gyengébben, akkor pancser dokim volt, nem mondta, hogy magnéziummal ezt meg lehet szüntetni, mert ellazítja a méhet, ha Te ilyesmit érzel, vagy csak biztosra mész, akkor szedd a magnéziumot, azzal bajt nem csinálsz!

2009. febr. 20. 09:56
 7/7 A kérdező kommentje:

nekem csak tegnap szúrt a jobb petefészkem, de az eszméletlenül, ki sem tudtam egyenesedni csak összekuporodni!ma már kutya bajom nincsen.

Most derül ki 4 órakor van - e baba vagy sem, mert elküldött a dokim hcg labor vizsgálara, ha van babo azt már ki kel hogy mutassa

2009. febr. 20. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!