Kinek milyen tünetei voltak a pete beágyazodásakor? Éreztetek egyáltalán bármit?
Én semmit az égvilágon, pedig annyira szerettem volna megélni és megtapasztalni ezt is.
A várandósságom is szinte teljesen tünetmentes volt (egy vakbélműtétet leszámítva a 14.héten, ami miatt aztán veszélyeztett is lettem).
De anyukám állítólag tudta, mikor ágyazódtam be, mert neki nyilallásszerű fájdalma volt, és pár cseppet vérzett is.
sok sikert és boldog babázást!
Köszönöm a sok választ!mi a párommal 9 - én voltunk együtt és pont tegnap reggel arra ébredtem , hogy szúr a petefészkem jobb oldalon.napok óta egy fehér váladék jön ki.Elementem ultrahangra de az nem látott semmit!
És azt hallottam hogy a beágyazodás az együtt lét utána 10. napon történik.nekem a szÚró érzéS a pont TIZEDIK NAPON TÖRTÉN!
én a nemvárt előtt már mensis görcsöltem, nagyon erősen és a nemvárt napjától két-három naponn át rózsaszín maszatoltam ;-)
nekem nagyon fájt, mensi szerű görcsim megmaradtak gyengébben, akkor pancser dokim volt, nem mondta, hogy magnéziummal ezt meg lehet szüntetni, mert ellazítja a méhet, ha Te ilyesmit érzel, vagy csak biztosra mész, akkor szedd a magnéziumot, azzal bajt nem csinálsz!
nekem csak tegnap szúrt a jobb petefészkem, de az eszméletlenül, ki sem tudtam egyenesedni csak összekuporodni!ma már kutya bajom nincsen.
Most derül ki 4 órakor van - e baba vagy sem, mert elküldött a dokim hcg labor vizsgálara, ha van babo azt már ki kel hogy mutassa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!