Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ebböl lesz már...

Szerintetek ebböl lesz már valami? (görbe)

Figyelt kérdés

[link]

holnap lesz pé-m vagy ma?érzem rendesen a hasam alján,de nem merem elhinni hgoy lesz pé-m mert a 8.napon még nem látott a dokim semmit,ennek ellenére a görbém szerintem jo,szerintetek?

2011. márc. 10. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezután lesz peteérésed, de az majd a görbéden úgyis látszani fog.
2011. márc. 10. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha vissza felmegy a hőd és pár napig fent is marad, akkor volt pé.
2011. márc. 10. 11:48
 3/4 A kérdező kommentje:
azt tudom ha felmegy hogy van,de akkor is lehetséges ha az orvos nem látott semmit korábban?tehát na a hö felmegy akkor tuti hogy van pé,vagy az nélkül is igy alakulna a hő?mult honapban is szepen felment 36,8ra.
2011. márc. 10. 16:08
 4/4 anonim válasza:

Szerintem lehetséges. 10 napja nem látott semmit. Nekem 11.cn-en láttak 15mm-t és ma 13.cn már 19mm volt és holnapra mondta a doki, ma már érzem a hasam.

Egy nap 1-3v4mm-t nőhet a tüsző. Szóval szerintem lehetséges. Csinálj ovutesztet...

2011. márc. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!