1/6 anonim 

válasza:

ezt most még korai megmondani de ha egy héten belül 37C felé emelkedik az ébredési hőd és ott is marad napokig akkor hó végén már tesztelhetsz.
2/6 anonim 

válasza:

EZ elég fura nekem, magasabb a ciklusod első felében a hőd, mint az elmúlt ciklus vége? Mindig ilyen magas szokott lenni? Nem lehet, hogy terhes vagy?
3/6 A kérdező kommentje:
Negatívat teszteltem ma.
2010. aug. 15. 20:37
4/6 anonim 

válasza:

szia!
Szerintem menj el orvoshoz hormonvizsgálatra mert elég érdekes,hogy magasabb a hőd a mensi alatt mint a mensi előtt.
Ennek fordítva kellene lennie.
A másik meg nem fontos a 37 fokos ébredési hőmérséklet ,hogy megállapítsd terhes vagy.36.7-el meg 36.6-al is láttam már terhes görbét,és egészséges a baba is.
De én elmennék orvoshoz megnézetni magam.
5/6 A kérdező kommentje:
Voltam, de azt mondta csak 21. napon tud vizsgálatra küldeni.
2010. aug. 15. 21:01
6/6 anonim 

válasza:

hormonvizsgálatot a ciklus 3 és 21. napján levett vérből nézik meg.
Remélem jó eredményeket kapsz és minél előbb sikerülni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!