Soha nem vedekezunk, de soha nem elvez belem, es most eleg nagy a hasam, mindenki szova teszi a suliban es itthon is mondjak, vettem tesztet de negativat mutat. Lehetseges, hogy terhes vagyok?
Kicsi lány... a hasad az biztos, hogy nem egy 2mm-es embriótól nagy... Azzal még várhatsz míg nőni kezd....
Én most 25 éves vagyok 1 diplomával és egy elkezdett fősulival, együtt élek a párommal, Ő is dolgozik én is a suli mellett van autónk, van egyszerűen mindenünk... Pozitívat teszteltem 25!!! évesen. Anyukám leordította a fejemet, hogy milyen egy felelőtlen bagázs vagyunk.... és akár igaza is van... (még ha nem is teljes mértékben)
17 évesen hova sietsz?!?
Én 17 évesen lettem terhes az első babámmal,és megszültem.Nem vitt rá a lélek,hogy elvetessem.Most ő 15 éves és remek gyerkőc.De ehez nagyon sok mindenről le kellett mondanom.Igaz,mindig ő adott erőt hogy menjek tovább.Tanultam melette,dolgoztam.Most 33 éves vagyok van egy picike fiam,aki nagyon nehezen jött össze,pedig már nagyon akartuk a párommal.
Sikerült lakást is vennünk,szülői segítség nélkül.Jó beosztásban dolgozom,ahol egész jól fizetnek.Oda megyek a gyed után vissza.
Nem volt leányálom az életem,de boldog vagyok és nem csinálnám vissza.
De azért ha nem vagy terhes,akkor védekezzetek legközelebb,és keress föl egy nődokit!
Szia!
Én nem akarlak lehurrogni, de igazuk van akik már írtak. Nem szabad butaságokat csinálni, hisz a Te életed is csak most kezdődik. És gondolj bele nagyon nehéz lesz ennyi idősen egy babát felnevelni az nem csak aranyos azzal foglalkozni is kell és nem babázni, hogy szép okos nagyfiad/lányod legyen belőle. De hisz még Te is gyerek vagy.
Még inkább éld az életed, tanulj, mert anélkül nagyon nehéz. Én elhiszem hogy kaptál jó munkát(bár erősen kétlem a jó részét), hisz még az érettségid sem lehet meg. Ha tanulsz sem biztos hogy könnyebb, de lehetőséged több van. Én 30 vagyok doktorátusom van és egy rosszul fizető állásom, mert a kutatást választottam. A párom 35 nagyon jól keres, és még mindig megijedek mensi előtt hogy úristen kész vagyok a babára? Holott már egy éve várjuk és minden vágyunk, mégis.
Tényleg védekezzetek. A gyógyszerek manapság már ésszel szedve nagyon kevés szinte semmi mellékhatásokkal rendelkezik, de ebben a korban még a legrosszabb "mellékhatás" a baba lenne. Neki is és Nektek is.
Próbáld meg élni még az életed. Egész más úgy várni a picurt, hogy már mindenen túl vagy és már csak ő hiányzik az életedből. Fel kell hozzá nőni, hogy úgy érezd a baba az életed értelme.
Nagyon sok sikert kívánok és boldogságot Neked.
Vigyázz magadra és csak okosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!