Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Soha nem vedekezunk, de soha...

Soha nem vedekezunk, de soha nem elvez belem, es most eleg nagy a hasam, mindenki szova teszi a suliban es itthon is mondjak, vettem tesztet de negativat mutat. Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Kedden kene megjojjon, de amiota utoljara csinaltunk (11 napja)folyamatosan faj a hasam mintha meg kene jojon, de a mellem nem feszul. mit tegyek? soha nem voltam meg nogyogyasznal. mit tanacsoltok? mar kb 20 ember vette eszre h nagyobb a hasam.
2009. febr. 19. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
De butácska vagy...
2009. febr. 19. 20:59
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Kicsi lány... a hasad az biztos, hogy nem egy 2mm-es embriótól nagy... Azzal még várhatsz míg nőni kezd....

Én most 25 éves vagyok 1 diplomával és egy elkezdett fősulival, együtt élek a párommal, Ő is dolgozik én is a suli mellett van autónk, van egyszerűen mindenünk... Pozitívat teszteltem 25!!! évesen. Anyukám leordította a fejemet, hogy milyen egy felelőtlen bagázs vagyunk.... és akár igaza is van... (még ha nem is teljes mértékben)

17 évesen hova sietsz?!?

2009. febr. 20. 00:59
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

Én 17 évesen lettem terhes az első babámmal,és megszültem.Nem vitt rá a lélek,hogy elvetessem.Most ő 15 éves és remek gyerkőc.De ehez nagyon sok mindenről le kellett mondanom.Igaz,mindig ő adott erőt hogy menjek tovább.Tanultam melette,dolgoztam.Most 33 éves vagyok van egy picike fiam,aki nagyon nehezen jött össze,pedig már nagyon akartuk a párommal.

Sikerült lakást is vennünk,szülői segítség nélkül.Jó beosztásban dolgozom,ahol egész jól fizetnek.Oda megyek a gyed után vissza.

Nem volt leányálom az életem,de boldog vagyok és nem csinálnám vissza.

De azért ha nem vagy terhes,akkor védekezzetek legközelebb,és keress föl egy nődokit!

2009. febr. 20. 08:15
 14/17 zseska ***** válasza:
69%
Huhh. Kicsit elszabadultak itt az indulatok... :( 17 -18 évesen még nem ajánlanám a babázást,éljetek még! Viszont,én 14 évesen voltam először nőgyógyásznál,aki úgy kezelt,mint egy utolsó lotyót,pedig csak érdeklődni mentem,és hogy minden rendben van e nálam,mivel a mostoha testvéremnek sok,és erős volt a folyása... 16 évesen kezdtem bele a nemi életbe,de én fel voltam készülve,és akkor már szedtem a gyógyszert hónapok óta. Így visszagondolva,ráértem volna még az egésszel,de most már mindegy. Javaslom,hogy menj el dokihoz,nem csak azért,mert fogamzásgátlót írhat,hanem azon kívül még van jópár vizsgálat,amiből sokminden kiderülhet,pl rákszűrés,gombás fertőzés,ciszta... Amit te nem biztos,hogy észlelsz. Én 30 éves vagyok,még most is nehezen vágok bele a babázásba,de most terhes vagyok,és meg is tartom. :) Azelőtt sosem voltam,mindig vigyáztam,hogy ne "csússzon be" véletlenül egy gyerek. Nagyon nagy felelősség!!!
2009. febr. 20. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én nem akarlak lehurrogni, de igazuk van akik már írtak. Nem szabad butaságokat csinálni, hisz a Te életed is csak most kezdődik. És gondolj bele nagyon nehéz lesz ennyi idősen egy babát felnevelni az nem csak aranyos azzal foglalkozni is kell és nem babázni, hogy szép okos nagyfiad/lányod legyen belőle. De hisz még Te is gyerek vagy.

Még inkább éld az életed, tanulj, mert anélkül nagyon nehéz. Én elhiszem hogy kaptál jó munkát(bár erősen kétlem a jó részét), hisz még az érettségid sem lehet meg. Ha tanulsz sem biztos hogy könnyebb, de lehetőséged több van. Én 30 vagyok doktorátusom van és egy rosszul fizető állásom, mert a kutatást választottam. A párom 35 nagyon jól keres, és még mindig megijedek mensi előtt hogy úristen kész vagyok a babára? Holott már egy éve várjuk és minden vágyunk, mégis.

Tényleg védekezzetek. A gyógyszerek manapság már ésszel szedve nagyon kevés szinte semmi mellékhatásokkal rendelkezik, de ebben a korban még a legrosszabb "mellékhatás" a baba lenne. Neki is és Nektek is.

Próbáld meg élni még az életed. Egész más úgy várni a picurt, hogy már mindenen túl vagy és már csak ő hiányzik az életedből. Fel kell hozzá nőni, hogy úgy érezd a baba az életed értelme.

Nagyon sok sikert kívánok és boldogságot Neked.

Vigyázz magadra és csak okosan.

2009. febr. 20. 08:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyonszepen koszonom a valaszokat es en tenyleg sokat gondolkoztam azon hogy irassak fel tabit de valahogy felek tolle, meg annyi mindenre oda kell figyelni a tabletta szedese mellett h ha meg vagy fazva vagy vmi bajod van nem mindegy mit szedel be mert csaokkontheti a fogamzasgatlo hatasat meg felek h rendszertelen lessz miatta a menstruaciom, felek h elhizok szoval sok mellekhatasa lehet es szerintem nem olyan konnyu eltalalni h kinek melyik a lagjobb. nemreg mikor gumival csinaltuk akkor is elszakadt es ugy ha gumit huz a baratom nem all neki annyira mint amugy. Igaz hogy lehetosegunk se sok van a szexre csak kocsiban mert nem aludhatok nalla, o sem nallam, es ha meg jon hozzam felek h benyitnanak es a kocsiban meg sietni. Lehet mas is van ezzel igy h keves a lehetoseg a szexre de majdcsak lesz ra lehetoseg ha bekoltozok a hazamba 1 ev mulva kb. Na mind1 koszonok mindent es nem haragszom h elszabadultak az indulatok mert igazatok van mindenben, aki meg ugy gondolja az irhat velemenyt :) . . .
2009. febr. 20. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Csinálj még 1 tesztet!Lehet terhesség alatt is mensesz.Ne törődj a sok rosszindulatú megjegyzésekkel!Ha nem vagy terhes,és megvizsgált egy nőgyógyász,akkor iratass fel gyógyszert.Ha babát szeretnél,akkor is menj el a nőgyógyászhoz!Akkor nem kell védekezned!De ilyen fiatalon nem javaslom,hogy kisbaba nevelésével töltsd az idődet,inkább szórakozz,azt utánna jöhetnek a komolyabb feladatok.Először is végezd el az iskolát!
2009. febr. 20. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!