Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S. Csajok! Lemaradtam...

S. O. S. Csajok! Lemaradtam az ovuról?

Figyelt kérdés
Vasárnap halvány pozi ovu teszt este, hétfőn erősebb, de nem két egyforam színű vonal jelent meg. Ma reggel kiváncsiságból csináltam egyet, brutál pozi lett, nagyon erős 2. csíkkal. Délelőttől kb. este 6-ig erős hasfájás.... Szombat este voltunk együtt utoljára, a ma estére várt erős pozira tartogattam apát.... De ma este már halvány pozi ovutesztem van (bár egész nap egy falatot sem ettem idő hiányában, nem tom ez számít-e).... És a hasfájásom is elmúlt... Akkor szerintetek lecsúsztunk, ha ma este akciózunk?
2011. márc. 8. 20:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem kellene bántani ezért őket,az ember úgy rá tud görcsölni hogy aztán arra eszmél hogy minden csak a peteérés körül forog.Csajok én ugyanígy voltam mint ti,számolgattam a napokat,stb.7 hónap után azt mondtam hogy nincs több hőmérő,se ovu teszt.Higgyétek el beválik és összejön a baba.8.hónapra most pozitívat teszteltem.Tudom nagyon nehéz megállni,de fogadjátok meg.HA most se sikerült,akkor a következő hónapba még a ciklus közepét se számoljátok ki.És figyeljétek meg,biztos lesz a siker.Amúgy ha a pasi érzi a rágörcsölést az őt is befolyásolja és lehet azért se jön össze.Sok sikert.Nagyon szorítok.:-)6 hkm
2011. márc. 11. 06:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Amúgy ha legalább 3 naponta együtt vagytok a párotokkal akkor semmi gond.Sőt ha nem csak ovulációkor,hanem végig a ciklus elejétől és élvezitek,az orgazmus pozitívan hat a petesejtre van amikor tüszőrepedést is kivált.
2011. márc. 11. 07:04
 13/19 anonim válasza:
És annak mit mondasz aki úgy megérzi az ovulációt hogy még olyan fájdalmat nem érezett sose??? Mozdulni se tud hogy ne nyilaljon bele... Ő hogy felejtse el hogy épp hónap közepén van? Próbálok nem stesszelni és nem gondolni ilyenekre, de ez akkor is jön minden hónapban hol erősebben hol kevésbé, de mindig érzem... Mégis hogy ne stresszeljek vagy ne azért ne legyek együtt vele???
2011. márc. 11. 10:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Ezt most úgy írtad mintha támadtam volna bárkit is.Én csak jót akartam és azt írtam le amit én tapasztaltam és bevált.De felőlem úgy csinálja mindenki ahogy akarja.Nekem is mindig nagyon fájt az ovuláció,én is megéreztem de én a hőmérőzésre meg az ovu tesztekre írtam hogy szerintem felesleges mert csak jobban stresszel tőle az ember.Nekem 2 hónapja tanácsolta valaki pont itt hogy ne azért legyek együtt a férjemmel és nekem bejött.Csak ezért mertem ezt írni.
2011. márc. 11. 15:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kedves kérdező? Mikor tesztelsz?
2011. márc. 18. 07:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem negatív... de 22-re nem várom... Azért nem írtam eddig, mert a rosszindulatú: romantikus ovutesztet várni és összebújni kommentekre nem biztos, hogy tudtam volna normális hangnemben válaszolni... És inkább nem írtam... :) Köszi az érdeklődést! Jól esett, hogy vagyunk még egy páran a normális fajtából is. (nyilván aki normálisan írta, hogy ne görcsöljek rá, arra ez nem vonatkozik)
2011. márc. 18. 13:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Én írtam Neked 8.-án 21:17-kor.. Szóval ma teszteltem én is de negatív lett.. :( Én 21.-ére nem várom. Csak nekem az furcsa hogy nem vagyok felfázva és 2 napja áandóan pisilni járok a hőm meg megy felfelé.. Nem értem én már ezt az egészet. Sőt olyan rzésem sincs hogy megjönne, pedig 1 héttel előtte én mindig érzem..
2011. márc. 18. 14:40
 18/19 A kérdező kommentje:
SZia! Hm, az jó, ha megy felfele... :) Én nem hőmérőzök, a fiam mellett lehetetlen... :) Mivel teszteltél ma? Én 10-es one steppel (vaterán vettem). Reméljük még korán teszteltünk, és csak azért negatív! Ma nekem is egész nap mindjárt megjön érzésem volt, és fájdogál a hasam, pedig nem szokott, csak a derekam menzesz előtt egy-két nappal, de ugye most nem ott fáj... Szóval talán...de majd két pozi teszt után hinném csak el. :) Szurkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett! Mikor tesztelsz legközelebb? :)
2011. márc. 18. 20:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Ja! A pisilni járás jó jel. Nekem most nem kell sűrűn, de a fiamnál folyamatosan WC-re jártam... :)
2011. márc. 18. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!