Most melyiknek higgyek? Kétségbe vagyok esve?
Figyelt kérdés
A sztori röviden:
8 dpo-on 10-es teszt ( One step)poz, 10 dpo-on 25-ös Maria Rommed teszt neg., de alig van mensim ezért ma megint csináltam egy Maria Romed tesztet, ami poz. lett 2 perc után halványan, de jól láthatóan. Szerintetek hihetek neki?
2011. márc. 8. 10:07
1/7 anonim válasza:
Ne görcsölj rá ennyire!!!!
A 10-es teszt sokkal érzékenyebb, az már lehet, hogy kimutatja, a 25-ös még nem. Ráadásul nagyon korán is teszteltél. Türelem és NYUGIIII!!!!
3/7 anonim válasza:
Az előző mensinél is pozitívat teszteltél? VAgy nem jól látom? Most megint megjött? A Maria Romed teszt nem valami megbízható. Vegyél a patikában egy tesztet és tesztelj reggel. HA pozitív, akkor menj el a dokihoz, mert a vérzés nem jó jel szerintem.
4/7 anonim válasza:
Én nem értem, hogy mik ezek a pozitív terhességi tesztek, hiszen az előző menstruációd esetén is + lett, most meg + és - is. Szerintem nem lehetsz terhes. Ha mégis, te egy újabb csodabogár vagy :)
5/7 A kérdező kommentje:
Az előző mensimnél sajnos spontán vetélés az orvos szerint. És most megint attól félek, hogy talán nem ágyazódik be. Csak azt nem értem akkor miért poz.a délelőtti teszt? Vérzésem teljesen megszűnt és tényleg nagyon-nagyon enyhe volt. Azért én bizok benne, hátha?
2011. márc. 8. 14:24
6/7 anonim válasza:
Akkor irány az orvos! Erre csak ő adhat okos magyarázatot, mi sajnos csak találgathatunk.
Remélem, minden a legnagyobb rendben lesz!
7/7 anonim válasza:
Akkor tényleg menj az orvoshoz minél hamarabb, mert ha időben kapsz gyógyszert, akkor megmarad a baba! Lehet sárgatesthormon problémád van. Vagy lehet más gond is! Ki kell vizsgálni! Szóval, én nem várnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!