Tesztelhetek már? 8 napja voltunk együtt.
A ciklusaim 28 naposak, legutóbb 17-én jött meg. 27-én voltunk együtt úgy, hogy balesetünk történt védekezés terén. (Tehát 8 napja.)
Ma megvettem a tesztet. Van esély rá, hogy már most kimutatja, hogy terhes vagyok? Nem szeretném nagyon beleélni magam, nem bírom ezt a bizonytalanságot.
Köszönöm!
Második babámmal az aktus utáni 10. napon pozitívat teszteltem, de a 9. napon már émelyegtem, és az első terhességemről "emlékeztem" az érzésre, szóval biztos voltam benne, de ez ritka. Már írták, 7-12 nap kell a beágyazódásig, és utána kb. 2-3 nappal van annyi HCG a szervezetben, hogy +-t tesztelj.
Vár még, főleg, ha nem érzel semmi szokatlant. (Ha nagyon várod a babát, akkor sajnos a "szokatlan tüneteket" pszichésen is lehet produkálni...)
Szurkolok Nektek!
A teszt neve Lily.
Tünetek: hányinger (de ez máskor is előfordult már, ideges típus vagyok). Talán a melleim érzékenyebbek - bár lehet, hogy ezt is bemesélem magamnak... :)
A teszten számot nem látok. Hol nézzem? A tájékoztatóban vagy a dobozán?
Korai.
28 naponta jött meg a megvonásosod a tablettaszedés alatt. Ritka szerencsések közé tartozol, ha az abbahagyás után is megjön 28 napra, mint a parancsolat. Van akinek ilyenkor hónapokig nem jön meg, van, akinek csak gyógyszerrel tudják meghozni. Lehet, hogy még most a peteérésed sem állt helyre, szóval egyrészt korai tesztelni, másrészt meg ha 30-35 nap is eltelt mégsem jött meg, akkor sincs okvetlenül gáz, lehet a tabi abbahagyása miatt. Nekem pl az abbahagyás után az első mensim 37 napra jött meg.
vagy épp azért esik teherbe, mert abbahagyta a gyógyszert.
nekem így volt a második babám.
27 napos ciklusokkal, 9. napon (gyárilag 15. napon van pé).
abbahagytam gyógyszert, 9.napon baleset.
aztán két csík :))
ponthogy a gyógyszer miatt jött össze egy bakiból.
Baja nincs a lelkemnek, a mai gyógyszerek mellett nem lesz baja!!
Ma olyan, mintha megjött volna. De akárhogy is számolom, normálisan 1 hét múlva kellett volna megjönnie. Azt olvastam sok helyen, hogy a gyógyszer miatt akár 1 hetet is késhet, de hogy korábban jöjjön meg?
Lehet ez pecsételő vérzés? Az milyen erősségű? Használhatok rá tampont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!