Vajon terhes lehetek? 2 napja csináltam egy tesztet este, nemjelent meg semmi csak kontroll csík, reggel amikor kiakartam dobni egy nagyon halvány csík jelent meg, most vettem mégegy ugyanolyan tesztet, m az viszont negatív lett. Vajon jön a baba?
nektek gratulálok a sok picihez :)
hát most szerdán megyek dokihoz... de a mai tesztem meg negatív lett szóval nem értem...mennyi idő után értékelhető még a teszt...?mert nem rögtön lett halvány csík hanem rá fél napra...azért őszinte leszek bízom benne hogy nem vagyok most terhes mert nem a legjobb időpont ez most számomra ....
Újra én vagyok (az utolsó).
Köszi!
Elvileg 10 percig értékelhető a teszt, úgyhogy ez még hivatalosan nem számít pozitívnak. De lehet, hogy még a doki se fog látni semmit.
Amúgy megértem az érzéseidet, én is úgy terveztem, hogy most egy kicsit "magamhoz térek", újra elkezdtem tornázni, gondoltam, most egy kicsit újra enyém lesz a testem így jópár év után... Tévedtem! De végülis nem is bánom, biztos jó lesz így is! (Persze lehet, hogy nálad komolyabb okai is vannak annak, hogy nem szeretnéd most.)
Majd írd meg, mindenképp, mi lett, kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!