Mitől különbözik a terhességi mellfeszülés a menses előtti mellfeszüléstől?
Figyelt kérdés
Görcsölhet-e a hasam terhesség alatt is?2008. febr. 3. 21:00
1/6 anonim válasza:
Szia
Nekem mensi kozepidejeben elkezdett fajni a mellem,de az a terhessegi mellfajashoz semmi nem volt.
Nekem sokkal jobban fajt babasan.
A hasam is gorcsolt es meg mindig elofordul,ez azt mondjak,h a meh tagulasa es a szalagok nyulasa miatt van.
10 hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Én eleinte úgy éreztem,hogy menten leszakad,a mensi előtt inkább csak érzékeny volt.:)
Fájdolgálhat a pocak,nekem olyan érzésem volt,mintha durván fel lennék fázva,leszámítva,hogy a pisilés maga nem fájt.
19 hetes kismami
3/6 anonim válasza:
Szia!Nekem először úgy indult,mint mensinél,aztán megnőttek eléggé,majd a mellbimbóm bizseregni kezdett,aztán a "mindjárt leszakadnak" érzés következett.A has aprókat görcsölhet persze,ahogy előttem szólók is írták,a méhszalagok nyúlásától,sőt lehet olyan érzésed a mensikimaradást követő napokban,mintha megakarna jönni,de mégsem jön meg.Egy öreg róka
4/6 anonim válasza:
nekem szinte ugyan olyan volt:-)
a hasam sosem görcsölt a 9 hónap alatt,egyszer sem:-)
5/6 anonim válasza:
Nekem nem fájt eddig a hasam inkább csak izomláz félém volt de a cicim...jaj. Most éppen jó de mielött kiderült babás vagyok, azt hittem leesik. Annyira fájt, hogy csak simiztem és simiztem. Mégha idiótán néztem is ki...Mostmár inkább csak bizsereg a bimbónál de érintésre nagyon érzékeny.
6/6 anonim válasza:
Nekem ugyan olyan volt,de nem peteereskor kezdett el fajni,hanem a nemvart elott par nappal csak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!