Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől különbözik a terhességi...

Mitől különbözik a terhességi mellfeszülés a menses előtti mellfeszüléstől?

Figyelt kérdés
Görcsölhet-e a hasam terhesség alatt is?
2008. febr. 3. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem mensi kozepidejeben elkezdett fajni a mellem,de az a terhessegi mellfajashoz semmi nem volt.

Nekem sokkal jobban fajt babasan.

A hasam is gorcsolt es meg mindig elofordul,ez azt mondjak,h a meh tagulasa es a szalagok nyulasa miatt van.

10 hetes kismama

2008. febr. 3. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én eleinte úgy éreztem,hogy menten leszakad,a mensi előtt inkább csak érzékeny volt.:)

Fájdolgálhat a pocak,nekem olyan érzésem volt,mintha durván fel lennék fázva,leszámítva,hogy a pisilés maga nem fájt.

19 hetes kismami

2008. febr. 3. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem először úgy indult,mint mensinél,aztán megnőttek eléggé,majd a mellbimbóm bizseregni kezdett,aztán a "mindjárt leszakadnak" érzés következett.A has aprókat görcsölhet persze,ahogy előttem szólók is írták,a méhszalagok nyúlásától,sőt lehet olyan érzésed a mensikimaradást követő napokban,mintha megakarna jönni,de mégsem jön meg.Egy öreg róka
2008. febr. 4. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem szinte ugyan olyan volt:-)

a hasam sosem görcsölt a 9 hónap alatt,egyszer sem:-)

2010. márc. 14. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fájt eddig a hasam inkább csak izomláz félém volt de a cicim...jaj. Most éppen jó de mielött kiderült babás vagyok, azt hittem leesik. Annyira fájt, hogy csak simiztem és simiztem. Mégha idiótán néztem is ki...Mostmár inkább csak bizsereg a bimbónál de érintésre nagyon érzékeny.
2010. márc. 15. 03:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan olyan volt,de nem peteereskor kezdett el fajni,hanem a nemvart elott par nappal csak!!!
2010. márc. 15. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!