Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A teherbeesést követően mikor...

A teherbeesést követően mikor kezd el nőni a has? (csak picit is)

Figyelt kérdés
2008. febr. 3. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 4-5.hónapban!
2008. febr. 3. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
4-6 hónap, szerintem.
2008. febr. 3. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En 10 hetes kismama vagyok,de nekem mar a 6-7 heten mar lehetett latni.Igaz ez meg nem a baba,hanem a puffadas,de mostmar akkor sem tudnam letagadni ha szeretnem.

[link]

itt megtudod nezni hany hetesen kinek mekkora a pocija.

2008. febr. 3. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Csak picit is már 6-7 hetesen lehet látni.A nők 90%-ánál ha jobban megnézed őket,akkor 8 hetesen már tündéri pocijuk van.Sztem a 4.-6 hónap azért erős túlzás,mekkora lesz az a baba?1 kiló?Egy egészségesen táplálkozó nőnél a 3.hónaptól már látszani fog.Ha valaki még babásan is fogyókúrázik,akkor biztos,hogy előttem írók sorsára jut,de jaj annak a szegény gyereknek.1 barátnőm,aki vaságyastól 40 kg,de soha nem fogyózott,csak marha gyors az anyagcseréje,őrá 5 hónaposan lehetett azt mondani,hogy na tényleg babás,de aki hamarabb is látta,az egyértelműen látta a különbséget.Én duci vagyok,de rajtam is látszott már a 9 hetes terhesség.Pedig azt mondják,a duciknál nem látszik annyira.Dehogynem!!Egy öreg róka
2008. febr. 4. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én most 14 hetes vagyok és kb. 1 hónapja nagyon elkezdett nőni a pocakom.Már a nadrágom sem nagyon tudom összegombolni.Bár egyénfüggő kinek mikor kezd el látszódni.
2008. febr. 4. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Akkor én is elmondom, hogy nekem még félidőben nagyon meg kellett néznem, hogy "na,nőtt-e már?" a pocim, nem lehetett látni semmit, csak nagyon egészségesen próbáltam élni, a babám majdnem 4 kg volt és 54 cm.

Szülés után a doki mgkérdezte,hogy hol rejtegettem ezt a nagylányt...én 56kg szültem és 49-cel kezdtem, tehát nem csak azért nem láttam, mert kövér voltam.

ÉS NEM FOGYÓKÚRÁZTAM!!!

2008. febr. 4. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!