Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Maradt már ki valakinek...

Maradt már ki valakinek menszesze babaprojektnél?

Figyelt kérdés
Duphastont szedtem és 02.11-re vártam, de nem jött meg. Terhes nem vagyok, doki azt mondta majd meg fog jönni, a gyógyszer miatt csúszik. Barnázgattam, de mostmár az sem. Semmi piros nem volt. Várjak még és meg fog jönni, vagy ilyenkor egy ciklus kimarad? És akkor peteérés se lesz?
2009. febr. 18. 10:01
 1/1 anonim ***** válasza:
nem ,biztos, hogy nem lesz peteérés, lehet, hogy a következő hónapban már minden rendben fog menni, szerintem ne stresszelj és kérd ki még egyszer a doki véleményét. lehet, hogy most csak egy kis barna jelezte, hogy mikor mensiznél, de mivel nem volt rendes peteérésed nem jött meg igazán, viszont most lehet, hogy hamarosan ovulálsz és meg is jön után arendesen, ha csak nem babásodsz meg addigra ;-)
2009. febr. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!