Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segíthet a cickafark tea...

Ketteske kérdése:

Segíthet a cickafark tea ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Inszemhez nem úgy reagált a szervezetem, ahogy kellett volna. 1-2 nagy tüsző helyett lett sok kicsi. Ma vagyok a 13. napon. Segíthet a tea abban, hogy beérjenek a peték? Vagy csak bekavarnék vele?
2011. márc. 4. 19:12
 1/2 Manka68 ***** válasza:
Gondolom, inszemhez amúgy is kaptál gyógyszereket. A hatásos gyógynövényekben ugyanazok a hatóanyagok vannak, mint a gyógyszerekben, csak természetes állapotban. Vagyis szerintem bekavarsz csak vele. Inkább menj el pajzsmirigy és IR vérvételre, mert ha cisztáid vannak, többnyire ezekkel van gond. Addig nem is érdemes kísérletezni semmi mással.
2011. márc. 5. 07:01
 2/2 A kérdező kommentje:
OK, köszi a választ.
2011. márc. 5. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!