Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki ismer jó nőgyógyászt...

Valaki ismer jó nőgyógyászt Egerben?

Figyelt kérdés

Egri nőgyógyászt szeretnék keresni ,aki korrekt segitökész ,és odafigyel rám/ránk ha terhes leszek.Sajnos az elözö terhességemnél nem figyelt oda rám a doki rendesen meg is lett a baj,missed ab lett a vége!

Köszi ha tudtok ajánlani nekem!Esetleg ha valaki tud árat is irjon!

2011. márc. 3. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Dr Kovács Sándor, Trinitáriuson rendel. 5e Ft egy vizsgálat. Kedves, rendes, mindenre válaszol, a legjobb Egerben. Mindenki másnál fájt a vizsgálat, nála nem. És volt, akinek a méhét mentette meg, mikor más dokik ki akarták venni. Bátran ajánlom!
2011. márc. 3. 11:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Én Fülöp Viktorhoz jártam az első babámmal is, és most, a másodikkal is. Teljes mértékben meg voltunk elégedve vele a férjem is és én is. Nagyon alapos. Ja, és nagyon jó ultrahang gépe van, tavaly vette. :)

A Kovács doktorról még nem hallottam, akit az előző írt. Akit még nagyon sztárolnak, az a Varga Zsolt, de róla legalább annyi rosszat is lehet hallani, mint amennyi jót.

2011. márc. 3. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!