Mitől görcsölhet a hasam? Február 6. án jött meg a menzeszem,4 napig tartott! Eltelt pár nap és azóta érzem hogy hol az egyik oldalon hol a másikon fáj a hasam! Az elevitet egy hete szedem, lehet hogy attól?
Nem nagyon fáj, csak erősen kellemetlen érzés! és nem is mindig: van hogy este van hogy csak reggel,de általában napközben fájdogál!Közel egy éve próbálkozunk a babával, de eddig eredménytelenül!
Van hőgörbém is ha az valakinek segitene a tanácsadásban akkor szivesen megmutatom...
szerintem lehet, hogy ovulációra készül a petefészked, de attól is lehet, hogy az elevit bekavar az emésztésedbe, nem vettél valami mást is észre ezzel kapcsolatban?
ha meg nem erős a tünet, akkor lehet, hogy csak valami átmeneti dolog, nem kell különösebben aggódni szerintem.
nem máskor nem szokott ilyen lenni, vagy ha van akkor 1-2 napig tart csak, de azt nem is nevezném hasfájásnak vagy görcsnek!
most ez azért aggaszt egy kicsit mert már 1 hete, vagyis mensi vége óta fent áll a dolog....
Köszi a segitséget!
holnap megyek is dokihoz! remélem nem lesz semmi gond, csak izgulok!
szia, na hogy alakult nalatok? nekem nem jott meg, es van 4 pozitiv terhessegi tesztem :) nagyon boldog vagyok...
remelem, neked sem jott meg, es ti is babat vartok... mindenesetre szoritok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!