Szokott fájni a hasatok mindjárt megjönösen peteéréskor?

Hogy te milyen hülye vagy. :)
Amikor peteérésetek van, szokott úgy fájni a hasatok mint ami a mindjárt megjön érzéshez hasonlít? A gyengébbek kedvéért.

Ne haragudj, Kérdező, de te vagy a "hülye", olvasd már vissza, hogy fogalmaztál... Milyen szó az, hogy "megjönösen"?
Egyébként IGEN, peteéréskor lehetséges menstruációs fájdalomhoz hasonló érzés.

Ilyenek a Magyarok, annak ellenére, hogy személyesen nem ismeritek egymást, így beszéltek egymásról! Ejnye! Hol marad, az önzetlen segítségnyújtás???
Szia, kérdező. Mintha csak én írtam volna a kérdést! Ebben a hónapban, majdnem annyira fájt a hasam pé-kor, mint mikor mensizni készülök, úgyhogy valószínű, hogy e miatt fájhatott neked is. Nem iszol véletlenül cickafarkot vagy málnalevél teát? Én arra fogtam, hogy biztos azért!

Nem egymás helyesirási hibáit kéne észrevenni és megjegyzéseket irni hanem ha valaki érti mit kérdez a kérdező akkor válaszolni rá, ha meg nem akkor lépjen tovább.
Na..
Nekem mindig szúrkált a hasam hol a jobb hol pedig a bal oldali petefészkemnél peteéréskor...szóval tudtam mindig hogy mikor van.
Igy sikerült elsőre összehozni a gyönyörű kislányunkat is.
Viszont mióta megszültem azóta peteéréskor annyira fáj hogy le tudnám kaparni a vakolatot a falról, szóval eddig sem volt egy leányálom no de azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!