Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másfél éve próbálkozunk, és...

Másfél éve próbálkozunk, és nagyon várnánk a babát! Ha negatív lesz feladom! Reggel tesztelek, szorítotok értem? Van még valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Hónapról hónapra az őrlődés van,hogy megint nem és talán legközelebb...!Pedig minden hónapban megfogadom hogy többé nem veszek tesztet de nem bírom ki.És mindig úgy érzem hogy ilyet még nem éreztem..........!
2009. febr. 16. 00:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
egyelőre mérsékelten, de igen, lehet örülni!
2009. febr. 16. 07:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

06:39 válaszoló vagyok!

Halvány is pozitiv!Gratulálok!Láttod sikerült.Ha nem várt után kb 2-3 nap múlva tesztelsz akkor már erősebben kifogja mutatni a két csikot.De jó nektek!

2009. febr. 16. 07:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a múlt hónapban sokat késett. Teszteltem egyet: halvány második csík, aztán még egy teszt, hogy igaz-e, az is halvány teszt, aztán egy harmadik az is két csík lett. Mindhárom teszt más típusú volt! És aztán jött az orvosi vizsgálat: negatív. A kisfiammal pedig nagyon erős két csík volt 4 éve. Hát ne éld bele magad! De szorítok.......
2009. febr. 16. 07:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia.Én szoritok érted,remélem minden rendben lesz veletek! pusz
2009. febr. 16. 07:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia:-))))))))

Nagyon GRATULÁLOK:-D

Te vagy, akinek 36,6-os a hője? Még mindig annyi, vagy felment már?

2009. febr. 16. 07:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem is halvány volt a második csík, azóta itt rohangál a 13 hónapos rosszcsontom:)

Azért csinálj egy másik fajta tesztet is a biztonság kedvéért.

Nagyon szorítok neked!

2 gyerek anyukája

2009. febr. 16. 08:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy ott a csík, de most aztán pihenj, amennyit csak tudsz!

Gratula és vigyázz nagyon magatokra!

2009. febr. 16. 08:16
 18/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!Igen nekem volt 36.6 a hőm de ma reggel mértem és 37.5 volt!!!!Vettem mégegy tesztet ami 10mlu/ml-től kimutatja a terhességet,reggel megcsinálom!!!!Köszönöm mindenkinek aki irt!!!!Pusz
2009. febr. 16. 10:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Nagyon izgulunk,úgyhogy reggel mindenképp írjál nekünk,hogy mit mutatott a teszted!!!!Nekem is halvány csík volt mind a 3 tesztemen amit megcsináltam,és most 31 hetes terhes vagyok a kis pocilakó kislányommal!Sok sikert nektek is!Írjál!!!! :)

Egy 31 hetes kismama

2009. febr. 16. 16:46
 20/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Megcsináltam a második tesztem 10es érzékenységűvel,és halványabb lett mint a tegnapi.De volt aki azt irta h vegyek még egyet amilyen az első volt és pár nap múlva csináljam meg.Szerintetek??Félek ám h mégsem baba!!!!De egyépként mindkét teszten jól látható a 2.csík csak halvány.De nem kell erőlködve nézni.Köszönöm mindenkinek aki izgult értem,a babásoknak pedig gratulálok.
2009. febr. 17. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!