Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másfél éve próbálkozunk, és...

Másfél éve próbálkozunk, és nagyon várnánk a babát! Ha negatív lesz feladom! Reggel tesztelek, szorítotok értem? Van még valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Hónapról hónapra az őrlődés van,hogy megint nem és talán legközelebb...!Pedig minden hónapban megfogadom hogy többé nem veszek tesztet de nem bírom ki.És mindig úgy érzem hogy ilyet még nem éreztem..........!
2009. febr. 16. 00:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szorítok,írj hogy mi lett az eredmény!
2009. febr. 16. 00:09
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szorítok értetek!

És NE ADD FEL, ha úgy alakul...

Talán nem véletlen, hogy még nem érkezett hozzátok baba : a kis válogatós nagyon alaposan körülnéz, mielőtt hozzátok költözik :)

Talán ha picit engedsz a szorongásból, és a babáért való göcsölésből, az segítene. Ha megtehetitek, menjetek el pár napra kettesben vhová a pároddal, kapcsoljátok ki a mobilokat, ne gondoljatok semmire: se melóra, se semmilyen gondra, és főleg ne a babára. Csak élvezzétek egymás társaságát - mert sokáig nem lesztek már kettecskén :)

2009. febr. 16. 00:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szoritok én is! Majd irj mi lett az eredmény!
2009. febr. 16. 00:19
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük!!Épp most voltam tusolni és úgy fájnak a melleim hogy az eszméletlen.Olyan mintha a csatornákat belülről fújnák fel!!Jobban nem tudtam leírni.Reggel írok hogy mi az eredmény!!Jó éjt!
2009. febr. 16. 00:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad, hogy a kivizsgálások megvoltak-e.

a tünetek lehetnek attól is, hogy bemeséled magadnak. Van ilyen betegség, most nem jut eszembe a neve.

NEM SZABAD feladni. Én 3 évig csináltam, amit te, végül sikerült.Ne görcsölj rá, és menni fog. Persze nehéz lesz, de NE VEGYYÉL TESZTET!

én 3 hónapig nem vettem, nem gondoltam a babára( mármint nem görcsösen), és nem jött meg. 1 uh, 6 hetes.

Azóta már 4 éves lesz májusban, és van 1 öcsikéje, aki 3 lesz augusztusban.

Minden jót nektek! És szorítok!

2009. febr. 16. 00:30
 6/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne add fel!3éve próbálkozunk a párommal és semmi és sajnos kiderült,hogy velem van gond.Ha 2évig nem sikerül menj dokihoz és mond meg,hogy babát szeretnél és gondolom ad gyógyszert ami segíti és ha akkor sem semmi akkor meddőségibe küld téged és a párodat is.Sajnos előfordulhat,hogy a pároddal van gond vagy veled és ez jobb minél előbb tudni.Én már bánom,hogy ennyit vártam.Igaz a menszim nem rendszeres sajnos és ez is gond nálam.De szurkolok nektek,hogy legyen már baba.Írj,hogy mit teszteltél.

2009. febr. 16. 06:39
 7/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nem voltam kivizsgáláson mert mivel én szültem már így azt mondták hogy a páromat kell először kivizsgálni,d mire időpontot kaptunk sperma vizsgálatra sajnos a doktor úr meghalt,és itt fehérváron nem csinál más ilyen vizsgálatot! Amúgy teszteltem és nagyon halvány lett a második csík,de még csak holnapra nem várom!Gravi hcg-vel csináltam.Vélemények???Köszönöm mindenkinek aki szorított nekem!Nem tudom most mit gondoljak a tesztel kapcsolatban!!!
2009. febr. 16. 07:03
 8/20 anonim ***** válasza:
Esélyes a baba,pár nap múlva tesztelj megint,mert a halvány pozitiv is terhességre utal,csak lehet még nem elég magas a hcg a szervezetedben!
2009. febr. 16. 07:16
 9/20 anonim ***** válasza:
A mellfájás amizt leirtál,nálam is igy kezdődött,szóval tényleg esélyes a baba!:D
2009. febr. 16. 07:17
 10/20 A kérdező kommentje:
Megnéztem a tesztet kb 10 perccel később és erősödött a második csík!!!! :):)??????Örülünk???
2009. febr. 16. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!