Másfél éve próbálkozunk, és nagyon várnánk a babát! Ha negatív lesz feladom! Reggel tesztelek, szorítotok értem? Van még valaki ilyen helyzetben?
Szorítok értetek!
És NE ADD FEL, ha úgy alakul...
Talán nem véletlen, hogy még nem érkezett hozzátok baba : a kis válogatós nagyon alaposan körülnéz, mielőtt hozzátok költözik :)
Talán ha picit engedsz a szorongásból, és a babáért való göcsölésből, az segítene. Ha megtehetitek, menjetek el pár napra kettesben vhová a pároddal, kapcsoljátok ki a mobilokat, ne gondoljatok semmire: se melóra, se semmilyen gondra, és főleg ne a babára. Csak élvezzétek egymás társaságát - mert sokáig nem lesztek már kettecskén :)
Nem írtad, hogy a kivizsgálások megvoltak-e.
a tünetek lehetnek attól is, hogy bemeséled magadnak. Van ilyen betegség, most nem jut eszembe a neve.
NEM SZABAD feladni. Én 3 évig csináltam, amit te, végül sikerült.Ne görcsölj rá, és menni fog. Persze nehéz lesz, de NE VEGYYÉL TESZTET!
én 3 hónapig nem vettem, nem gondoltam a babára( mármint nem görcsösen), és nem jött meg. 1 uh, 6 hetes.
Azóta már 4 éves lesz májusban, és van 1 öcsikéje, aki 3 lesz augusztusban.
Minden jót nektek! És szorítok!
Szia!
Ne add fel!3éve próbálkozunk a párommal és semmi és sajnos kiderült,hogy velem van gond.Ha 2évig nem sikerül menj dokihoz és mond meg,hogy babát szeretnél és gondolom ad gyógyszert ami segíti és ha akkor sem semmi akkor meddőségibe küld téged és a párodat is.Sajnos előfordulhat,hogy a pároddal van gond vagy veled és ez jobb minél előbb tudni.Én már bánom,hogy ennyit vártam.Igaz a menszim nem rendszeres sajnos és ez is gond nálam.De szurkolok nektek,hogy legyen már baba.Írj,hogy mit teszteltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!