Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik az, hogy 8 napja...

Létezik az, hogy 8 napja érzem azt a "mindjárt megjön érzést", mitől?

Figyelt kérdés
5-6.körül kéne megjönnie 8napja érzem ezt az érzést mitől(nekem a mensim első napján kezd el mindig görcsölni a hasam).Lehet baba?mitől van ez az érzés?Megfog jönni?létezik hogy már menszi előtt12-13 nappal görcsöl az ember?fura nem?szurkoljan mindenki nagyon várom,hogy beköltözön egy úrfi vagy 1 hölgy a pocimba!
2008. febr. 2. 09:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!A tünetek alapján lehetsz babás de lehet az is,hogy meg fog jönni.Én pont így voltam a múlt hónapban,de sajnos csak annyi történt,hogy hamarabb jött meg,ezért éreztem a tüneteket is hamarabb.Sajna ezekből a jelekből ilyen korán nem lehet eldönteni,mi a helyzet.Nagyon drukkolok neked!!!!!!
2008. febr. 2. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Én már mensi elött éreztem 2-héttel,hogy valami más,mindjárt megjön érzésem volt.teszteletem,de még akkor nem mutatott ki semmit,csak a mensim napján,ami azóta sem jött meg.üdv:16-hetes kismami
2008. febr. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!