Inszeminacio utan vagyok a 14. napon, nemsok tunetem van, a doki szerint a 18. napon csinaljak tesztet?
Figyelt kérdés
Esetleg ha mar holnap csinalnek kimutatna valamit,tovabba a huvelyem nagyon szaraz,ezt belehet a terhessegnek tudni?2011. febr. 24. 20:59
1/10 anonim válasza:
Én addig sem bírtam mint Te, a 10. napon teszteltem és már akkor pozitív lett, igaz, nekem rövidek a ciklusaim, 24-28 naposak.
Jövő héten lesz 1 éves a lányom :)
Sok sikert, drukkolok!
2/10 anonim válasza:
Szerintem tesztelj. Ha esetleg negatív lesz, akkor is még van esély. Ha meg pozitív, akkor boldog leszel! Az aktus vagy inszem után 14 nappal már általában kimutatja egy jó teszt. Én drukkolok Neked!
3/10 anonim válasza:
Holnap reggel tesztelj!Ha negatív akkor tuti, hogy nem vagy terhes, az inszem utáni 14.napon, már 100%,hogy kimutatja ha terhes vagy!Érdekes, nekem a doki mindkét inszemem után a 14.napon mondta, hogy teszteljek, és csak addig szedtem duphastont, negatív lett mindkétszer, és akkor tesztelés után rögtön abbahagytam a duphaston szedését, és pár napra rá megjött!Drukkolok neked, hogy neked ne így legyen..
4/10 anonim válasza:
tesztelj reggel. írj majd mi lett....
5/10 anonim válasza:
Reggel tesztelj. Én túl vagyok 3 inszemen és 5 lombikom, így van rálátásom a kérdésre. A 14. napon már kimutatja a terhességet az érzékenyebb teszt. Én minden egyes stimulációm alatt csináltam tesztet. Sajnos volt fals pozitív eredményem is, ami az miatt volt, hogy a hCG tartalmú Ovitrell tüszőrepesztő injekció nem ürült még ki a szerevezetemből.
Most töltötte be a hat hónapot az 5. lombikom eredménye a gyönyörű pici fiam. Kitartás! Sikerülni fog.
6/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,ma mar sajnos nem tudok csinalni,de holnap meglesz,es igerem megirom az eredmenyt:)
2011. febr. 25. 06:51
7/10 anonim válasza:
Tesztelnék Én is!10-es érzékenységűvel csinálj egyet holnap reggel!!!Drukk!!
8/10 anonim válasza:
Nekem 26 naposak a ciklusaim és a 28. napon csináltam 20-asból egy halvány második csíkot. :D Nekem is az tűnt fel, hogy mensi előtt vizes folyásom volt, akkor pedig tök száraz voltam. Majd írd meg légyszi.
9/10 anonim válasza:
Nekem inszem után a 10. napon még negatív volt a teszt, de a 15. napon már halvány pozitív. Aztán a 17. napon pedig már szép erős csík volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!