Imszemre készülök. Felmondanátok, és várnátok, hátha
rövidesen sikerül a baba?
Én vagyok a törvényből idéző. Szóval az orvosoddal kell megbeszélned, hogy adjon neked egy igazolást, hogy elkezdtétek az "emberi reprodukciós eljárást".
2009. febr. 15. 18:28
És határozatlan munkaviszonynál mi a helyzet? Akkor felmondhatnak terhesség esetén?
2009. febr. 15. 18:30
Ismét a "törvényes": és ne szólj senkinek a munkahelyeden!!! Csak ha már fel akarnak mondani, akkor mutasd be az igazolásod.
2009. febr. 15. 18:31
14/23 A kérdező kommentje:
Igen a törvény az egy dolog. 2 éve dolgozom a cégnél vezető beosztásban. Rengeteget köszönhetnek nekem. Ennek ellenére most, hogy pár nap múlva nem megyek dolgozni, a fizetésemből levonja, mivel szabira nem mehettem, mert még csak február van, és az orvos miatt már januárban voltam 2-szer szabin. És ráadásul a főnök velem egykorú nő.
Tudjátok az a legszörnyűbb, hogy hónapokon keresztül küzdünk egy kisbabáért, mardangoljuk önmagunkat, hogy vajon nekünk még miért nincs. És ennek ellenére nem magadra tudsz koncentrálni, hanem ki vagyunk téve idegen embereknek, és jóformán rajtuk múlik, hogy végig-e tudjuk csinálni....
"törvényes": ha jól tudom a határozatlan munkaviszonyra ez nem vonatkozik
2009. febr. 15. 18:32
Beszélj az orvosoddal, mond meg neki h mi a helyzet a melóhelyeden, és kérd meg h vegyen fel táppénzre ameddig csak lehet! Védve vagy!
2009. febr. 15. 18:33
17/23 A kérdező kommentje:
Kedves "törvényes" most Te mit mondanál a munkahelyen. A szitu adott. Péntektől mennem kell. Aztán két hét múlva ismét. És ha nem sikerül, akkor 1 hónap múlva kezdődik előről. A törvényemmel mehetek a ..... Igy sem arra vagyok bejelentve, ami a valós jövedelmem. Szerinted, ilyen főnök a törvényre? Te mit csinálnál?
Törvényes: én jövő héten megyek inszemre és úgy adom elő, hogy egy kisebb nőgyógyászati műtétem lesz, részleteket nem akarok mondani. Aztán ha még menni ismét hallgatok, de a papír már a kezemben lesz.
2009. febr. 15. 18:37
19/23 A kérdező kommentje:
Sok sikert az inszemhez! Szívből remélem, hogy sikerülni fog!! Én pénteken megyek, és vsz a utánna köv héten lesz.
Te melyik intézetbe jársz?
Bocs, a HATÁROZOTT munkaviszonyra nem vonatkoznak az előbbiek ...
2009. febr. 15. 18:52
Kapcsolódó kérdések: