Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gondoltatok már arra, hogy...

Gondoltatok már arra, hogy tüszörepesztöt használjatok anélkül, hogy doki irta volna föl?

Figyelt kérdés

2 év kinlodás után a dokim azt mondta, hogy "pihenjünk" néhány honapig, viszont ezt nagyon nem akarom. Igy hát arra gondoltam, hogy pihizés közben Pregnyllel probálkozom. Utána olvastam, állitolag rosszat nem tennék magammal. Szerintetek? Már meglenne az elsö dozisom is. Csak lécci ne hurrogjatok le...

Köszönöm

2011. febr. 24. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
és honnan tudod mikor add be?
2011. febr. 24. 11:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Pozitiv ovus teszt napjan
2011. febr. 24. 11:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia, én gondoltam már rá. Nekem Choragonom van, azt tervezem elmegyek magán UHra és ha a tüszők mérete ok - tudom, hogy 18mm felett be lehet adni- , hazamegyek és beadom. UHra sem mennél el? Simán be lehet jelentkezni pl a G1 intézetbe, én azt néztem ki.
2011. febr. 24. 12:11
 4/11 A kérdező kommentje:

Magan dokihoz jarok kulfoldon. Allami klinika eszembe sem jut, mivel csak idiotakkal volt eddig "dolgom" ;)

Tuszoim hal'Istennek megnonek szepen nagyra, 2-22-24 is volt mar, folyamatosan jartam uh-ra, tehat mar nagyon kiismertem a procedurat. Most mar elegem lett mindenkibol, es sajat kezbe fogom a gyeplot, en fogok iranyitani. Remelem jol cselekszem. Mar nincs turelmem varni, naprol napra veszitem el az onkontrollom, sirogorcseim vannak, mindenhol csak babat latok es a legidegesitobb kerdest is egyre gyakrabban hallom: "Hozzatok mikor jon mar a golya?"

2011. febr. 24. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
12.11es vagyok. Teljesen megértelek, én azt mondom hajrá, mert én is beadom magamnak a köv hónapban a choragont lesz ami lesz! ;) Nagyon drukkolok Neked!+++
2011. febr. 24. 12:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Hat akkor hajra nektek is :))))))))))))) En is belevagok.

Remelem tobb sikerrel jarunk egyedul mint dokival.

Majd varom jelentkezesed pozitiv eredmennyel!!!

2011. febr. 24. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sokszor használtam, tudtam recept nélkül venni gyógyszertárban. Hajrá!!!
2011. febr. 24. 14:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, lett pozitiv eredmeny???
2011. febr. 24. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Jaj lányok, azért vigyázzatok!!

Nem véletlenül jártok, járunk mindannyian nők orvoshoz!Az orvos KEZELJEN, NE TE SAJÁT MAGAD!!!

A choragon injekciót izomba kell adni, és azt szigorúan csak orvos vagy nővér adhatja be!!!!

Tudom, nehéz várni, de biztos megvan rá az oka az orvosnak ha ezt tanácsolta!...Én már 2éve árok a csodára, pedig minden rendben velünk....

2011. febr. 24. 15:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Mi is 2 eve varunk. Az orvosom azt mondta, hogy azert varjunk, mert lehet jot tenne... Szamomra ez nem egy kielegito valasz! Valoszinu, hogy le is cserelem. Meg kaptam tuszorepesztot, sajnos nem ez az elso alkalom, inszemem is volt mar... Szerintem, ha ezt nem probalom ki akkor nem leszek nyugodt. Ez most egy olyan muszaly...
2011. febr. 24. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!