14 éves vagyok, és a múltkor lefeküdtem a barátommal. És Feb. 5.-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Terhes vagyok, vagy mi van velem?
Már 10 napja késik. És az előző menszeszem 8 napot késett. És nagyon sűrű fehér folyásom van! Az jelent valamit?
Segitsetek!!
tündérke, menj be egy drogériába, és vegyél egy tesztet. 500 forint például a Gábriel, kérned se kell, kinnvannak. Vegyél kettőt (ha pozitiv, akkor ismételd meg a tesztet, de remélem negatív lesz).
És védekezzetek!!!
(Amúgy meg nem tudom hány éves a barátod, de szerintem 14 évesen nagyon korai, a simi-tipi-tapi-csók, egymás felfedéze bőven elég, nem tudom mióta jársz a barátoddal, nem szeretnélek elítélni, de neked még saját magaddal, a belsőddel, stb-vel kéne ismerkedni, hidd el, az egész élet ott a szexre meg a szerelmeskedésre, ne akarj olyan gyorsan felnőni.
Vigyázz magadra!
ps: ja, ha negatív a teszt, és a folyásod viszket, vagy büdi, azonnal menj nődokihoz. Nem tudom voltál e már, ha igen, és nem szeretnél anyukáddal menni, mehetsz egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!