Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éreztétek a beágyazódást, lányok?

Éreztétek a beágyazódást, lányok?

Figyelt kérdés

Tudom, sok volt már az ilyen kérdés, el is olvastam őket, de nekem kevés volt a válasz :)

Az előző ciklusomban a 6. vagy a 7. dpo-n ici-pici rózsaszín foltom volt, de az a baba nem maradt sajnos. Most szintén a 6. dpo-n nem görcsös (addig görcsös volt), hanem szurkáló, nyilaló érzésem volt egész nap, mintha valaki egy sokágú villával döfködne időnként. Nem fájt olyan nagyon, a menzi jobban szokott. Vannak egyéb tüneteim is, de azokkal megpróbálok nem foglalkozni, mert bármitől lehetnek. Mára (7. dpo) a szurkálás elmúlt, csak a többi tünet maradt. A hőm szokatlanul magas, ja és tegnap volt egy kis felfelé kiugrás, szóval, mintha trifázisos lenne.

A sógornőm érezte a dolgot, orvoshoz ment miatta és kiderült, hogy pocakos. Volt, hogy anyukám is érezte anno, de anyósom is rögtön mindig erre gyanakszik, ha valakinek fáj a "hasa" nem menzi és PÉ környékén. Ti hogy álltok az ilyennel?

Köszi!

2011. febr. 22. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én éreztem csak nem tudtam mi lehet az:)

Apró szurkálásokat éreztem és folyamatosan éreztem hogy vmi nem stimmel velem,de akkor a teszt még nem mutatott ki semmit.

És végül kiderült a szurkálás oka,és most bent szuszog az ágyacskájában a kis 6 hónaposom.

2011. febr. 22. 16:01
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi, gratulálok!

Minél több választ szeretnénk :)

2011. febr. 22. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem éreztem semmi különöset.

11+2 km

2011. febr. 22. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Már nem az első terhességem kezdem, de az első olyan terhességem,aminél éreztem hogy akkor kezdhetett el beágyazódni a babánk. Megjegyzem,minden terhességem tünet mentes volt, soha nem éreztem a peteérést se fájdalom formájában,de ezúttal más volt: nyilaló érzés volt a peteéréskor, és amikor elkezdett beágyazódni a kicsi,akkor pedig meg fog jönni érzésem volt-soha nem volt ilyen,még akkor se,amikor megjött.

Üdv: 11+0 hkm.

2011. febr. 22. 17:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is éreztem, hogy valami nincs rendben, addig nem volt olyan érzésem. Szúrkált a hasam, rosszul voltam, minden bajom volt. Pedig még majd két hét volt akkor menszeszig. Vettem tesztet, de még nem mutatott semmit. Nem várt előtt csináltam 3 nappal egy újat és már halványan pozitív volt. Most vagyok nyolc hetes.
2011. febr. 22. 18:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Én mindig érzem az ovut és a menzi is rendesen fájni szokott. Lehet ez is befolyásolja, hogy ki érzi és ki nem..?!
2011. febr. 22. 19:23
 7/12 Atlantys ***** válasza:
9. dpo-n vagyok. A pé napjától éreztem kis görcsöket, ma fél napig semmit, de mostanra bepótolta.. Időnként gyomorig felsugárzó görcsök jönnek, van,hogy egy pillanatig levegőt sem kapok.. Nem tudom mi ez, csak remélem,hogy a beágyazódás. A pé-t is mindig érzem.
2011. febr. 22. 19:41
 8/12 Atlantys ***** válasza:
Na, még köszönni is elfelejtek.. Sziasztok!
2011. febr. 22. 19:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Fú, remélem, hogy azt érzed :) Én tegnap este alig mertem elaludni, mert óránként jártam pisilni és amikor mentem az ágyba előtte elmenetem még egyszer, de mire lefeküdtem, megint éreztem, hogy kell :S Ja, még tegnap annyi, hogy nekem is kicsit felsugárzott a köldököm köré. Nem pont oda, volt, hogy alatta, felette pár cm-rel. Ma csak kétszer éreztem ilyen szurkát. Majd meglátjuk mi sül ki belőle, mert minden (hő, együttlétek, pé, dpo, nyák, méhszáj) klappol.
2011. febr. 22. 20:26
 10/12 Atlantys ***** válasza:
100%

Előző vagyok..

Nekem nincs más tünetem, nem is merek bebeszélni magamnak..A tavalyi évet missed ab-bal kezdtem, azóta minden apróságot jelnek veszek, most igyekszem nem figyelgetni magam. Jön ha jönnie kell.:)

2011. febr. 22. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!