Éreztétek a beágyazódást, lányok?
Tudom, sok volt már az ilyen kérdés, el is olvastam őket, de nekem kevés volt a válasz :)
Az előző ciklusomban a 6. vagy a 7. dpo-n ici-pici rózsaszín foltom volt, de az a baba nem maradt sajnos. Most szintén a 6. dpo-n nem görcsös (addig görcsös volt), hanem szurkáló, nyilaló érzésem volt egész nap, mintha valaki egy sokágú villával döfködne időnként. Nem fájt olyan nagyon, a menzi jobban szokott. Vannak egyéb tüneteim is, de azokkal megpróbálok nem foglalkozni, mert bármitől lehetnek. Mára (7. dpo) a szurkálás elmúlt, csak a többi tünet maradt. A hőm szokatlanul magas, ja és tegnap volt egy kis felfelé kiugrás, szóval, mintha trifázisos lenne.
A sógornőm érezte a dolgot, orvoshoz ment miatta és kiderült, hogy pocakos. Volt, hogy anyukám is érezte anno, de anyósom is rögtön mindig erre gyanakszik, ha valakinek fáj a "hasa" nem menzi és PÉ környékén. Ti hogy álltok az ilyennel?
Köszi!
Szia!
Én éreztem csak nem tudtam mi lehet az:)
Apró szurkálásokat éreztem és folyamatosan éreztem hogy vmi nem stimmel velem,de akkor a teszt még nem mutatott ki semmit.
És végül kiderült a szurkálás oka,és most bent szuszog az ágyacskájában a kis 6 hónaposom.
Köszi, gratulálok!
Minél több választ szeretnénk :)
Szia!
Én nem éreztem semmi különöset.
11+2 km
Szia!
Már nem az első terhességem kezdem, de az első olyan terhességem,aminél éreztem hogy akkor kezdhetett el beágyazódni a babánk. Megjegyzem,minden terhességem tünet mentes volt, soha nem éreztem a peteérést se fájdalom formájában,de ezúttal más volt: nyilaló érzés volt a peteéréskor, és amikor elkezdett beágyazódni a kicsi,akkor pedig meg fog jönni érzésem volt-soha nem volt ilyen,még akkor se,amikor megjött.
Üdv: 11+0 hkm.
Előző vagyok..
Nekem nincs más tünetem, nem is merek bebeszélni magamnak..A tavalyi évet missed ab-bal kezdtem, azóta minden apróságot jelnek veszek, most igyekszem nem figyelgetni magam. Jön ha jönnie kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!