Éreztétek a beágyazódást? Mik voltak a jelei?
Figyelt kérdés
A múltkor beszélgettem egy védőnő rokonommal.Azt mondta,igenis vannak nők,akik már a beágyazódás alatt megérzik,hogy teherbe estek.Voltatok így?És az aktus után mikor kezdtetek gyanakodni?2011. jún. 22. 13:15
1/4 anonim válasza:
nekem 2gyerekem van,de egyiknél sem éreztem ilyen dolgokat.pedig a 2.nál tudom mikor jött össze mégse volt tünetem...és ugyanúgy jött a menzi előtti fájdalom,csak mikor késett kezdtem gyanakodni.
2/4 anonim válasza:
Én petefészek görcsölgetést éreztem minden terhességemnél. Kicsit a menszihez hasonlot. Ra 10-12 napra pedig pozik voltak a tesztek is.
3/4 anonim válasza:
én nem éreztem meg, nekem a hőm "árulkodott". Mindkét babánál a beágyazódás után -az amúgy pé utáni megemelkedett hőhöz képest is- még egy kicsit feljebb ment (10. dpo környéke). A nem babás görbéimen nincs ilyen emelkedés a 10 dpo környékén.
4/4 anonim válasza:
Nekem mellfeszülés volt a 10.naptól, de nagyon erősen, aztán a 12.napon felment a hő 37 fok felé(egyébként sosem szokott), viszont már a 11.napon pozitív lett a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!