HPV gyanú és terhesség?
Szia!
Én HPV-vel lettem terhes,elsőre sikerült, és méhszájsebem is volt. Erre gondoltál, hogy milyen hamar jött így össze?
Igen ilyesmire.
Bár még nem tudom pontosan ugye hogy van-e HPV-m (szemölcseim nincsenek) szóval nem tudom.
Csak kiváncsi lennék hogy esetleg emiatt mire kell jobban odafigyelni, jelent-e valami veszélyt a magzatra, szülésre...
Első vagyok
Nem jelent semmi veszélyt a magzatra, külön megkérdeztem. Meg szerintem rengetegen nem is tudják hogy van hpv-jük akik szülnek. Szülés után szedtem rá gyógyszert, de most is van csak másfajta.Annyi hogy negyed évente járok rákszűrésre emiatt.
köszi a válszt.
Én még nem vagyok terhes, de már rajta vagyunk a dolgon, csak nem tudom hogy most érdemes-e folytatni a próbálkozást, vagy előbb kikezelni.
Megint én
A HPv-t kikezelni lehet hogy soha nem sikerül. Évente nézik hogy van e változás, legalábbis nekem évente van szűrésem. Inkább az a legfontosabb hogy a rákszűrésekre gyakran járj el. De ez ugye az én tapasztalatom, az én orvosom véleménye és válaszai, attól is függ ugye hogy milyen HPV-d van. Azt hozzátenném,hogy én csak szülés után tudtam meg. Várd meg az eredményt, biztos a dokid elmondja hogy mik a lehetőségeid! sok sikert a babához!
Köszönöm a válaszokat.
Még az eredményre kell 3hetet várnom, de remélem minden rendeződik majd, csak az a baj hogy túl sokat agyalok, hogy mi van ha... már mindenféle megfordult a fejembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!