Mitől voltak pozitív tesztjeim, ha most meg megjött egy hét késés után?
Nem akarsz bemenni ügyeletre?Szerintem biztos,hogy elvetéltél.
Amugy nekem is negatív lett a tesztem a vetélésem napján!
húúú, ne haragudj, 3 választ is írtam, de vagy kamu az egész, vagy iszonyat nehéz a felfogásod....
én vagyok aki nemrég elvetélt, pontosan 15.-én, SEMMILYEN görcsöm nem volt, a vérzés pedig annyi, mint egy sima mensi, semmi extra, én BEMENTEM, és a többit már leírtam. Úgy látszik fogalmad sincs, hogy mi történt veled, mindegy a te dolgod, aki ennyire könnyelmű viselje a következményeit.
bocsánat én se leszólni akartalak, csak miután ezt írtad:
"Szerintem az erős pozi teszt tévedett, a halványok meg nem tudom mitől lettek azok. a vetélés görcsökkel, sok vérrel, stb jár."
én meg világosan leírtam, hogy nálam, hogy zajlott a vetélés, ami sem erős görcsökkel, sem erős vérzéssel nem járt, abszolút értetlennek tűntél és könnyelműnek.
Az én orvosom egyébként azonnal vérvételt kért, ugyanis abból kerek perec kiderül, hogy volt e baba, vagy van e még valami maradvány, ami (megint magamat ismétlem) nem játék, nagyon veszélyes is lehet. Reméljük minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!