Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit éreztek? Akik 28. -ra nem...

Mit éreztek? Akik 28. -ra nem várják.

Figyelt kérdés
Én néha megszédülök pár napja,de ez még korai lenne.Nem?hogy bármit is érezzek.Előző terhességemnél (ami rosszul végződött)mensi megjövetele előtt már igaz egy héttel erőteljes mellfájásom volt.
2011. febr. 21. 18:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 27.-én és 28.-án is teszteltem de sajnos negatívat :( De semmit sem érzek sem azt hogy megjönne de még azt sem hogy esetleg terhes lennék.SEMMIT. Arra is gondoltam,hogy lehet hogy terhes vagyok csak korán teszteltem.Párom csendben szurkol hogy hátha egy hét múlva ha nem jönne meg akkor sem újból tesztelünk és akkor már pozitív lesz.
2011. márc. 1. 10:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt panasz viszont ma már elkezdett fájni a derekam,és 1x2x megszédültem.Azt hiszem pénteken tesztelek.Remélem + lesz.
2011. márc. 1. 14:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Reméljük !Írd meg az eredményt!
2011. márc. 1. 18:00
 14/14 A kérdező kommentje:
3 napja késik így reggel csináltam egy tesztet.De sajnos negatív lett délutánra már meg is jött :( párom vigasztalt hogy majd legközelebb... hát így legyen :(
2011. márc. 3. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!