24 hetesen betudtátok húzni a hasatokat?
Figyelt kérdés
Nem tudom, lehet terhes vagyok .. kitolom állandóan a hasamat, mert úgy jó .. 6 hónapja nem voltam pasival .. menzesz rendesen megjött eddig, de a hasam .. nem az hogy nagy mert ha behúzom akkor normális, de mindig kitolom, vhogy.. jobban már nem tudnám. ha más a bajom akkor mi?2011. febr. 18. 17:16
2/6 A kérdező kommentje:
Legyetek szivesek normális válaszokat írni, nem hiába tettem fel a kérdést.
2011. febr. 18. 17:20
3/6 anonim válasza:
Talán egy orvos többet tudna mondani! Szerinted mi látók vagyunk?
4/6 anonim válasza:
En ma vagyok 24 hetes terhes es nem tudnam teljesen behuzni. Ha 24hetesen amugy erezni rendesen hogy rugdos a baba.. Ha a mensid megjott nem hinnem hogy terhes lennel. ha ugy no a pocakod hogy mar fura akkor menj ultrahangra, lehet te is ugy jarsz mint en, nott a hasam (nagyon vekonyfalu a hasam) es kiderult hogy a vastagbelem dagadt fel..nem tudom mitol lehet, meg kezelest sem adtak.
5/6 A kérdező kommentje:
és ez a terhességeden kívül volt?? vannak gondok..
2011. febr. 18. 17:34
6/6 anonim válasza:
Nem, ez a terhessegem elejen volt mikor nem tudtam hogy terhes vagyok en azt hittem cisztam van megint es elmentem surgossegire, ott derult ki hogy terhes vagyok (11 hetes) es amellett egy labda nagysagu dudor ami a vastagbel volt. Utana kezdett latsznani a terhesseg, az alulrol dudorodik a has alatt, bal vagy jobb felol.. a vastagbelem pedig a koldok alatt volt pont. (A mensim kimaradt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!