Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruációs előjelek, vagy...

Menstruációs előjelek, vagy valami más?

Figyelt kérdés
Januárban volt missed ab műtétem, 5 hete lesz hogy műtöttek.Lassan meg kéne jönnie.De furcsa tüneteim vannak....derékfájdalom,hangulatingadozás valamint peteérés szerű fájdalmak,és a méhemnél nagyon puffadt érzetet érzek ...ez lassan már egy hete tart,mensi sehol sincs még csak egy halvány rózsaszines kis folyás sem,ellenben 1 hete volt egy kis barna pecsét de ahogy jött következö wcnél már nem is volt.....férjemmel nem védekeztünk,lehet hogy terhes vagyok??
2011. febr. 17. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez van, csak spontán nélkül... Nekem a hangulatváltozásiam gyanúsak.....reménykedem, reménykedem :) a nemvárt napja után 3-4 nappal lehet már tesztelni!:)
2011. febr. 17. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!