A hőgörbéből hogy lehet pontosan megmondani mikor van peteérés, ha többször is föl és le esik?
Figyelt kérdés
És tüszőrepedés is akkor van? Vagy hogy kell ilyenkor együtt lenni?2009. febr. 13. 09:04
1/8 anonim válasza:
Van akinél valóban ingadozik a hő.Van akinél azért mert nem ugyanabban az időben méri,vagy digitálisat használ fogyóban az elem ezért hülyeséget mér .Mindig ugyanabban a testnyílásban mérd mindig ugyanakkor.www.babatervezok.otthona.net
2/8 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy ingadozik, hanem az hogy így nem tudom értelmezni. Mikor van ilyenkor peteérés és mikor kell együtt lenni?
2009. febr. 13. 09:29
4/8 anonim válasza:
kár hogy nem tudom értelmezni ezeket a görbéket, mert nem tudok angolul..... :(
5/8 anonim válasza:
Küldd el a görbédet, és akkor lehet hogy tudunk segíteni:)
6/8 A kérdező kommentje:
Én még csak most kezdtem a hőmérőzést, csak 3 napja, de látom én is ezt a rengeteg görbét, de nem tiszta, hogy mikor leesik, akkor van peteérés és ott kell-e együtt lenni, vagy utána?
2009. febr. 13. 11:23
7/8 anonim válasza:
Elvileg mind akkor is érdemes együtt lenni, amikor leesik, meg az első nap, amikor felmegy.
8/8 anonim válasza:
a példagörbékre kattintva megjelenik hogy terhes görbék pl. szokatlan hőmérséklettel és ott vannak kül. ábrák és felé van írva magyarul... lehet értelmezni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!