Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Febr.5-én és 8-án voltunk...

Febr.5-én és 8-án voltunk együtt, akkortájt volt peteérésem is. Ma meg olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, az ovutesztem erősebb. Lehet baba?

Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 08:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
4 éve? Azta, akkor te nem semennyire vágysz már babára! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, 20-án meg végképp, hogy ne jöjjön meg. Mikor tesztelsz?
2009. febr. 15. 07:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Masodik valaszolo vagyok: Sajnos a teszt negativ. :(( Elso vizeletbol csinaltam ma reggel (clear blue). A mensim sem jott meg. Ha ezen a heten nem jom meg a mensi akkor penteken tesztelek meg egyszer. Amig nincs mensi addig van remeny. Oktoberben mikor teherbe estem akkor a teszt 42 napra ra mutatta ki a pozitivat a mensim elso napjatol szamitva. Meg a 39-dik napon is negativ volt pedig ekkor mar egy hete kesett a mensim. Talan keson volt peteeresem es most is ez a helyzet. Lehet orultseg de remenykedem. :( Kivanom, hogy nektek pozitiv legyen a tesztetek csajok!! :) Majd ha lesz kedvetek irjatok meg mindenkeppen!
2009. febr. 16. 08:54
 13/15 A kérdező kommentje:

Addig semmi sincs veszve, amíg meg nem jön, nagyon drukkolok, hogy ismét pozitívat tesztelj! :)

Majd megírom, mi lett.

2009. febr. 17. 08:04
 14/15 anonim ***** válasza:
mizu? van már kistesó?
2009. szept. 17. 12:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Hááát, volt, igen. 18. héten el kellett vegyék, mert nem volt veséje a kislányomnak. Szóval most pihi van, nem hajtjuk az ügyet. Köszönöm, hogy gondoltál rám..
2009. szept. 18. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!