Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az első clostys hónapom,...

Ez az első clostys hónapom, és a lényeg hogy nektek sikerült az első hónapban összehozni a babat? Mit érzett peteéréskor? Mi a véleményetek a clostyrol?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 09:36
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
36,2 ről 36,3 lett...de egész eddig ennyi volt a ciklus első felében...nem érteeem. holnap remélem feljebb kúszik a kis szerencsétlen :)
2011. febr. 24. 09:50
 32/49 A kérdező kommentje:
Nagyon bízok benne hogy feljebb megy!Szurkolok neked nagyon!!Írd majd meg hogy mi lett!!!:-)Feljebb megy az tuti!!!
2011. febr. 24. 09:54
 33/49 anonim ***** válasza:
Niki hogy vagy? Megvolt a tüszőrepid? Képzeld, nem sokat, de emelkedett a hőm, ma 36,5...remélem a legjobbakat :)
2011. febr. 25. 10:05
 34/49 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy emelkedik a hőd, de feljebb fog még az menni.Nekem tegnap lett teljesen pozi az ovu teszt, ma van peteérésem, mert úgy fáj a hasam alja és a hőm is lement.Remélem fel is megy.Neked mennyi az alaphőd és peteéréskor mennyivel ment le?Szerintem neked sikerült a babó és ennek nagyon örülök!!!:-)
2011. febr. 25. 10:30
 35/49 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy :) Remélem Mindkettőnknek sikerül mihamarabb. A hőm mikor megjön 36,4 körül mozog; kedden leesett 36,2 re majd egy tizedet emelkedett, lett 36,3 ma pedig 36,5...de a ciklus első felében 36,5 soha nem szokott lenni...annyira jó lenne a karácsonyfa alá egy babuka :)
2011. febr. 25. 10:35
 36/49 anonim ***** válasza:
Neked mennyi az alaphőd amúgy, van nyákod vagy bármi jeled?
2011. febr. 25. 11:12
 37/49 A kérdező kommentje:
Szia!Az biztos, hogy a legszebb karácsonyi ajándék egy baba lenne.Nekem tegnap még tojcsis volt a nyákom, de ma már nincs semmi, a hőm 3 tizedet ment fel.Te hogy érzed magad?Ment feljebb a hőd?
2011. febr. 26. 09:26
 38/49 anonim ***** válasza:
Szia Niki, hogy vagy, hogy érzed magad? Megmutatod a hőgörbéd? Érzel valamit? Nekem sajnos stagnál 36,6 on, meglátjuk, de remélem ez nem ok arra, hogy ne sikerüljön, bízom még benne nagyon :)
2011. márc. 1. 10:54
 39/49 A kérdező kommentje:
Szia!Én jól vagyok nagyon bízok az Én hőm már 36.8 de nekem az alaphőm is 36.6.Szóval a kettő tizedes emelkedés meg van.Ugyanis a doki azt mondta ha kettő tizedet emelkedik akkor meg volt a peteérés.Szóval neked is meg volt.Azon ne aggódj hogy 36.6, mert barátnőm 36.5-el lett babás.Tehát neked is maximálisan meg van az esélyed.Nagyon drukkolok neked!!Felteszem a hőgörbém.Bár nekem annyira nem esett le a hőm, de tegnap voltam dokinál és azt mondta hogy a hőm alapján megrepedt a tüsző.Elküldöd Te is?Mesélj Te is.Hogy vagy?Érzel valamit??
2011. márc. 2. 09:37
 40/49 A kérdező kommentje:

Jaj a görbe lemaradt!Bocsi!

[link]

2011. márc. 2. 09:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!