Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az első clostys hónapom,...

Ez az első clostys hónapom, és a lényeg hogy nektek sikerült az első hónapban összehozni a babat? Mit érzett peteéréskor? Mi a véleményetek a clostyrol?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 09:36
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jól hangzik.Megírom én is hogy holnap nekem mit látnak.Remélem nekem is jót mondanak.Neked pedig kívánom hogy összejöjjön a babó!!
2011. febr. 21. 10:37
 22/49 anonim ***** válasza:
Köszönöm, és várom a híreket Felőled :) remélem a nyarat már nagy pocival várjuk :)
2011. febr. 21. 12:39
 23/49 A kérdező kommentje:
Szia!Most jöttem uh-ról.Szóval a nyálkahártyám 10,5mm-es a jobb és bal petefészkemben 2-2db 14mm-es található, nekem a dokim azt mondta hogy kb 2-3 nap múlva megreped.Nagyon biztatott.Reméljük a legjobbakat.Nagyon jó lenne ha nyárára nagy pocim lenne, milyen szép karácsonyi ajándék volna.Légyszi majd írj hogy hogy vagy.Kíváncsi vagyok.Ovu tesztelsz?Milyen erős neked a csík?
2011. febr. 22. 09:27
 24/49 anonim ***** válasza:
szia :) csak hogy el ne kallódjak, most már bemutatkozom :) Evelin vagyok. Nagyon tetszik, hogy ennyire egyszerre vagyunk :) majdnem azonos nyálkahártya és tüszők, nagyon izgi :) igen, ovu tesztelek, tegnap volt pozitív. de nálam több napig +, szóval szerintem szerda az esélyes nap :) Te is használsz?
2011. febr. 22. 10:20
 25/49 A kérdező kommentje:
Szia!Én is bemutatkoznék Niki vagyok.Hát ez tényleg nagyon izgalmas és úgyszolván furcsa is hogy ennyire ennyire "megegyezünk", ami szerintem nagyon jó mert igazán így lehet tapasztalatot cserélni.Igen ovutesztelek tegnap csináltam az elsőt és halvány csík jött ki.Még soha nem használtam ovutesztet, nem tudom hogy ez jelent valamit hogy van közepesen halvány csík, de majd tesztelek ma is és holnap is.Akkor neked teljesen pozitív lett?Kell még uh-ra menned?Van már gyermeked vagy ez lesz az első?
2011. febr. 22. 10:30
 26/49 anonim ***** válasza:
Ovuteszteket 2-3 hónapja használok, de akkor még nem szedtem clostyt, szóval gyógyszerrel ez az első. Csináltam vasárnap is, akkor halványabb lett a teszt rész, mint a kontroll. Tegnap este pedig a teszt már erősebben látszott mint a másik csík. Én LH expect tesztet használok és azt nem szeretem benne, hogy rá van írva, hogy 5 perc után már nem szabad leolvasni, mert a negatív pozitívba vált; szóval másnap már nem lehet hasonlítgatni az új teszttel. Te milyet használsz? Nekünk első baba lenne és már elképesztően várjuk :) A próbálkozás első időszakában még elmerengtem, minek örülnék jobban, kisfiúnak e vagy lánynak...de most már ott tartok, hogy mindegy, csak sikerüljön már és egészséges legyen. Nektek is első baba?
2011. febr. 22. 10:46
 27/49 A kérdező kommentje:
Szia!Én Lily ovulációs tesztet használok, és az is ilyen.Én hétfő óta használom és akkor nagyon haloványka csík jött ki, tegnap meg már igen erős csík de még egy ici-picit halványabb.Nekünk is az első lenne, és már nagyon várjuk.Mit érzel ma?Mert valahogy most lesz peteérésed.Neked az ovu teszt az előző hónapokban is pozi lett?Méred a hőd?
2011. febr. 23. 09:16
 28/49 anonim ***** válasza:
Tegnap este voltunk együtt, olyan pozitív lett az ovu teszt, amilyet még nem is láttam :) A Párom ma elutazik, szóval nekünk ez volt az utolsó lehetőség, remélem sikerül. Tudom, hogy nem lehet tudni/érezni, hogy sikerül e teherbe esni, szerintem nem is azt érzem, hanem a tüszőrepedést, mert ma reggel szinte görcsölt a hasam alja. Még nem éreztem ilyet, lehet ilyen a clostys tüszőrepedés...nem tudom. Mérem a hőmet, de sajnos összevissza :( és nincs türelmem sosem 10 percet heverészni a lázmérővel így mindig csak a csipogásig tartom bent. Ma reggel is és elég lent van, ha holnap felmegy akkor ez a tüszőrepi volt, meglátjuk :) Te érzel valamit?
2011. febr. 23. 10:06
 29/49 anonim ***** válasza:
Nekem nem megy feljebb a hőm...nem akar valamiért :( ma vagyok a 15.napon, a 7fői méret alapján már meg kellett volna repednie :( Neked felment, Niki?
2011. febr. 24. 07:26
 30/49 A kérdező kommentje:
Nekem még nem volt peteérésem valószínűleg holnap vagy holnapután lesz, mert nekem 32 napos a ciklusom.Nem megy fel a hőd?Ez érdekes, pedig tudtommal ma fel kellett volna menni, de lehet hogy holnap már fel megy.Nagyon szurkolok neked.Ne stressz, holnap fel fog menni a hőd!Egy kicsit se emelkedett?Ugyanannyi mint tegnap volt??
2011. febr. 24. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!